2019-02-21 14:35


ATENȚIE, pensionari! Cine ar putea primi MAI MULȚI BANI

 |  13:46
ATENȚIE, pensionari! Cine ar putea primi MAI MULȚI BANI

Trei parlamentari PNL au depus un proiect de lege care prevede că și studiile postuniversitare, de master și de doctorat vor fi asimilate stagiului de cotizare în sistemul de pensii, nu doar cele universitare, indiferent de numărul de ani și de instituții absolvite, motivându-se că munca intelectuală este tratată "superficial" în România și "dusă la derizoriu".

Potrivit legii pensiilor, în acest moment se asimilează stagiului de cotizare și perioadele necontributive, precum studiile la zi în învățământul universitar. Proiect de lege prevede că acestor studii se adaugă și cele postuniversitare, și cele ale programelor universitare de master și de doctorat, anunță profit.ro.

"Asigurații care au absolvit mai multe instituții de învățământ superior beneficiază de asimilarea, ca stagiu de cotizare, a tuturor perioadelor de studii", se arată în proiect. Inițiatorii motivează că în România munca intelectuală nu este recompensată suficient.

"Ideea acestui proiect are la bază și o argumentare logică: munca fizică este contabilizată prin diferite acte normative ca și vechime în activitate, în timp ce pentru a demonstra sustenabilitatea muncii intelectuale sunt necesare tot felul de documente, dovezi și chiar justificarea unor interpretări ale celor care nu înțeleg surmenajul psihico-intelectual", se arată în proiect.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-16

TAGURI: pensionari, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SCâRț!
16 Iul 2017

Abia au depus proiectul care se va finaliza la Sf.Așteaptă! Nu mai amăgiți pensionarii! Ne amenință porcii de pe Wall Street cu altă criză, mai dihai ca cea de dinaintea ei, în care doar nu spune că ne va lua dracu pe toți! Să vedeți atunci lamentări pe putorile de politicieni, motiv ca să ne taie mai mult decât a tăiat scârba aia de Băsescu că așa și pe dincolo...EI, CARE SUNT MILIONARI, MILIARDARI ÎN EURO! Sunt băgați în afaceri super-kk-cioase de atâta-amar de ani și? ȘI CE? Ei, tot mai bogați și mai influenți, VOI- tot mai săraci/sărăciți și mai PROȘTI pentru că nu înțelegeți că EI NE SUNT CĂLĂII...noștri, ai copiilor, nepoților voștri!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...