2018-10-15 20:10


Au fost lansate două noi rute. Wizz Air zboară din Bucureşti către Cluj şi Budapesta

 |  19:27
Au fost lansate două noi rute. Wizz Air zboară din Bucureşti către Cluj şi Budapesta

Cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air, a anunţat marţi lansarea unei noi rute de la Bucureşti către Budapesta, dar şi un nou zbor intern de la Bucureşti la Cluj-Napoca, una din cele 5 baze pe care compania le are în România.

Cursa către Cluj–Napoca va fi operată din 22 iulie, cu 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi din săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborurile pe ruta Bucureşti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Pentru a marca lansarea noilor destinaţii, Wizz Air a anunţat că tarifele vor fi de la 39 de lei pentru ruta Bucureşti – Cluj-Napoca şi de la 99 de lei pentru Bucureşti – Budapesta, informează un comunicat de presă al companiei.

În luna octombrie 2015, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund şi Doncaster Sheffield.

Wizz Air a transportat în 2015 mai mult de 4,5 milioane de persoane de la aeroporturile din România, comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Un moment important în 2015 a fost anunţarea bazei de la Iași, care va deveni, începând cu luna iulie 2016, a 23-a bază operațională Wizz Air şi cea de-a 6-a bază din România.

György Abrán, directorul comercial Wizz Air, prezent la Bucureşti, a declarat: „Am pregătit aceste noi rute de mai mult timp, ca parte a angajamentului nostru constant pentru România, unde din ce în ce mai mulţi oameni continuă să se bucure de preţurile noastre mici şi de servicii excelente la bord.”

Recent, Wizz Air a fost numită de către Air Transport World cea mai valoroasă linie aeriană a anului (Value Airline of the Year), pentru succesul său din 2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: rute, wizz air, bucuresti, cluj, budapesta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...