2018-09-26 12:22


Austriecii acaparează piaţa asigurărilor

 |  15:41
Austriecii acaparează piaţa asigurărilor

Fuziunea dintre BCR Asigurări Vienna Insurance Group, în calitate de societate absorbantă şi Omniasig Vienna Insurance Group, în calitate de societate absorbită, s-a încheiat cu succes, pe 1 mai, au anunţat, marţi, reprezentanţii celor două companii.

”Începând cu data de 1 mai 2012, noua companie devine funcţională, iar vechiul Omniasig Vienna Insurance Group îşi încetează activitatea. În acest moment au fost încheiate procedurile organizatorice şi operaţionale aferente procesului de fuziune, iar activitatea se desfăşoară în cadrul unei singure companii, urmând ca în perioada post-fuziune să fie soluţionate o serie de ultime etape necesare, precum transferul de portofoliu şi înregistrarea la Registrul Comerţului”, arată un comunicat al BCR Asigurări.

Obiectivul acestei fuziuni, decis de acţionari, a fost crearea companiei de asigurări lider pe piaţa din România, precum şi eficientizarea operaţiunilor Vienna Insurance Group (VIG) pe plan local. Prin realizarea acestei fuziuni, compania rezultată, al cărei nume este Omniasig, ţinteşte să devină prima în clasamentul companiilor de asigurări generale din România.

VIG este cel mai bine clasată companie conform indicelui bursier ATXal bursei din Viena. VIG, cu sediul în Viena, este unul din principalele grupuri de asigurări din Europa Centrală şi de Est.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-20

TAGURI: Fuziune, Omniasig, BCR Asigurari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...