2016-10-21 14:34

ECONOMIE


“Băieţii deştepţi” chemaţi la tribunal de sindicalişti

 |  16:36
“Băieţii deştepţi” chemaţi la tribunal de sindicalişti

Sindicaliştii hidrotehnişti au decis să strângă semnături pentru a demara o acţiune în justiţie, în vederea anulării contractelor cu „băieţii deştepţi”. Potrivit unui comunicat de presă al Hidrosind, în ultima perioadă au ieşit la iveală „unele slăbiciuni ale contractelor de furnizare a energiei electrice încheiate de Hidroelectrica”.

„Acestea denotă faptul că invocatul secret al acestor contracte nu este real şi că este posibil ca semnarea lor să nu fie un act de liberă şi deplină vionţă a părţilor semnatare”, precizează comunicatul.

În aceste condiţii, Comitetul Executiv a hotărât, în şedinţa sa din 15 decembrie 2011, strângerea de semnături pentru atacarea în instanţă, de către Hidrosind, a acestor contracte, încercând anularea lor, completează comunicatul.

„Băieţii deştepţi” sunt acuzaţi că au încheiat contracte de furnizare de energie electrică la preţuri extrem de avantajoase pentru ei, cu Hidroelectrica, producând cea mai ieftină energie din ţară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Hidrosind, baieti_destepti, contracte, Hidroelectrica, anulareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Senatul a trecut anularea a 102 taxe Senatul a adoptat, luni, propunerea legislativă iniţiată de mai mulţi parlamentari PSD, printre... 17 Oct 2016 | (1)
Drept la replică. Marin Mândrilă: “Nu am avut contracte supraevaluate” Primarul general al Capitalei şi-a devansat vizita la Congresul Naţional al Federaţiei... 06 Oct 2016 | (1)