2017-01-20 20:08

ECONOMIE


Baltazar: Economia poate creşte cu 2-3 la sută

 |  18:53
Baltazar: Economia poate creşte cu 2-3 la sută

Consultantul financiar Bogdan Baltazar consideră că poate fi atinsă prognoza de creştere economică de 2-3% pentru anii 2011-2012 anunţată de Consiliul Investitorilor Străini în România (CIS), deoarece investitorii sunt cei mai angajaţi în acest demers.

Surse participante la negocierile din aceste zile, de la Bucureşti, cu reprezentanţii FMI au declarat că instituţia evaluează cu autorităţile române revizuirea în scădere a proiecţiei de creştere economică pentru 2011, de la 1,5 la 1%. Prognoza de creştere economică anunţată de CIS este mai optimistă şi decât estimarea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care a revizuit în sus prognozele de creştere economică pentru România pentru acest an până la 1,9, de la 1,8%. "Înclin să susţin că este posibilă varianta mai optimistă, cea a CIS, de creştere economică în România. Mă bazez, în primul rând, pe faptul că ei sunt foarte aproape de scenă. Ei contribuie în mare măsură, alături de investitorii din România, la această creştere şi înseamnă că se simt angajaţi. (...) Cred că varianta mai optimistă este cea posibilă", a declarat, ieri, pentru Agerpres, consultantul financiar Bogdan Baltazar. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CATI GAMULESCU
28 Iul 2011

Salut reaparitia pe scena publica a dlui Bogdan BALTAZAR. Iata ca un alt securist celebru se alatura corului de sustinatori ai actualului regim comunistoid. Dl B. BALTAZAR a fost si este cunoscut in cercurile avizate ca un fost mare adept al ideilor comuniste pure de esenta maxista, nu al ideilor ceausiste. El poate face o gasca foarte eficienta cu dl Traian BASESCU, care se situaza, in esenta, pe aceleasi pozitii comunistoide. Pacat de inteligenta nativa a dlui Bogdan BALTAZAR !

Adauga un comentariu

Random image