2018-11-16 14:10


Banca Mondială va clarifica vineri problema autostrăzii Comarnic-Brașov

 |  18:52
Banca Mondială va clarifica vineri problema autostrăzii Comarnic-Brașov

Scandalul declanșat de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, care a declarat la începutul acestei săptămâni că în construcția autostrăzii Ploiești-Comarnic-Brașov „nu avem niciun contract” cu Banca Mondială, enumerând și motivele pentru care este mai oportună varianta parteneriatelor public-privat, va fi clarificat vineri de către biroul Băncii Mondiale din România.

Tatiana Proskuryakova, Director de țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria, va organiza un briefing de presă organizat „cu ocazia aprobării noului Cadru de Parteneriat cu România pentru perioada 2018-2023, dar și în contextul unui interes mediatic sporit privind cooperarea dintre Banca Mondială și Guvernul României în acordarea de asistenţă tehnică pentru realizarea autostrăzii Ploiești-Brașov”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-22

TAGURI: autostrada, comarnic, brasov, banca mondiala, sova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
21 Iun 2018

IL DOARE IN MACIUCA , PE GORILA ASTA DE AUTOSTRAZI SI CETATENI .. PARTIDUL LUI , NU VREA TRAFIC RAPID CU OCCIDENTU SI LUMEA . DORESTE MERSUL IN CARUTA CU MAGARI LUI . CALEA FERATA BUCURESTI - GIURGIU , CIND REFACE TRASEUL ?
Random imageUltimele stiri


loading...