2016-12-09 13:43

ECONOMIE


Banca Transilvania va răscumpăra acţiuni de peste 2,4 milioane euro

 |  13:46
Banca Transilvania va răscumpăra acţiuni de peste 2,4 milioane euro

Banca Transilvania (BT) va răscumpăra în primul semestru al anului viitor 12 milioane de acţiuni proprii, în valoare totală, la cotaţiile de joi din piaţa bursieră, de peste 2,4 milioane de euro.

Acţiunea vizează implementarea unui program de fidelizarea a salariaţilor pe o perioadă de cel puţin trei ani, aprobat de acţionari în aprilie 2011, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al băncii, administratorii au decis răscumpărarea a 12 milioane de acţiuni cu valoarea nominală de 1 leu/acţiune, la un preţ minim egal cu preţul de piaţă de la BVB din momentul efectuării achiziţiei şi un preţ maxim de 2 lei, conform preţurilor zilnice de tranzacţionare la BVB, valabile în perioada de răscumpărare. Pachetul de acţiuni pe care banca intenţionează să îl răscumpere reprezintă 0,67% din capitalul social al Băncii Transilvania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: rascumparare actiuni Banca TransilvaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ceaţă în Moldova şi Transilvania. Vizibilitatea, sub 50 de metri Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineaţă, mai multe... 25 Noi 2016 | (0)
Cea mai scăzută temperatură din Transilvania, la Miercurea Ciuc Cea mai scăzută temperatură din Transilvania s-a înregistrat în noaptea de miercuri spre joi... 08 Dec 2016 | (0)