2017-01-20 14:04

ECONOMIE


Băncile inventează noi comisioane

 |  17:03
Băncile inventează noi comisioane

Majoritateabăncilor inventează noi comisioane sau le măreşte pe cele vechi în dorinţa de astrânge cât mai mulţi bani de la milioanele de români care au conturi deschise.Sunt însă şi câteva excepţii, adică există şi bănci care încep să renunţe saumăcar să mai taie din anumite comisioane.

Ceicare au datorii neachitate la Fisc sau la terţe persoane şi care riscăexecutarea silită se pot trezi uşor în situaţia în care li se pune poprire peconturile bancare. Această operaţiune este taxată de către bănci. La ora actuală,sunt peste zece instituţii de credit care percep comision dacă se dispunepoprirea con­tu­rilor unui client al lor, potrivit Mediafax.

De exemplu, Banca Italo-Romena ia un comision de120 de lei (circa 30 de eu­ro) pentru fiecare poprire a unui cont.Poprirea se va ridica doar după ce clientulplăteşte datoria şi comisionul de poprire, toate acestea, bineînţeles, dintr-uncont deschis la o alta instituţie de credit. Pe lista băncilor care îţicomisionează poprirea se numară BRD, Banca Tran­sil­vania, Piraeus Bank sauMillennium Bank.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image