2016-12-09 04:06

ECONOMIE


Bani nefolosiţi, fonduri anulate

 |  18:44
Bani nefolosiţi, fonduri anulate

România a început să renunţe la o parte dintre sumele contractate de la diferite bănci de investiţii, pentru că nu a fost în stare să-i utilizeze în timp util. România a semnat, la 24 iulie 2006, Acordul de împrumut prin care Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) urma să finanţeze, cu 106,2 milioane de euro, proiectul privind serviciile municipale. Pentru că nu s-a încadrat în termenul convenit, România este în situaţia de a renunţa la aproape 100.000 de euro din contract. Această anulare vine după ce, zilele trecute, Ministerul Finanţelor Publice a demarat procedurile legislative prin care peste 31 milioane de dolari dintr-un împrumut dat tot de BIRD vor fi pierdute. Fondurile vor fi anulate pentru că, şi de această dată, proiectul privind închiderea minelor nu s-a desfăşurat în grafic, iar sumele nu au fost folosite la timp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: BIRD, imprumut, termen, fonduri, anulateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

UKIP. Fonduri europene Comisia electorală britanică a anunțat marți că a deschis o anchetă în legătură cu... 22 Noi 2016 | (0)
Bărbat din Chile dat în urmărire internaţională pentru deturnare de fonduri, prins la Braşov Un bărbat din Chile dat în urmărire internaţională din luna septembrie pentru deturnare de... 19 Noi 2016 | (0)