2016-10-24 12:11

ECONOMIE


Bani nefolosiţi, fonduri anulate

 |  18:44
Bani nefolosiţi, fonduri anulate

România a început să renunţe la o parte dintre sumele contractate de la diferite bănci de investiţii, pentru că nu a fost în stare să-i utilizeze în timp util. România a semnat, la 24 iulie 2006, Acordul de împrumut prin care Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) urma să finanţeze, cu 106,2 milioane de euro, proiectul privind serviciile municipale. Pentru că nu s-a încadrat în termenul convenit, România este în situaţia de a renunţa la aproape 100.000 de euro din contract. Această anulare vine după ce, zilele trecute, Ministerul Finanţelor Publice a demarat procedurile legislative prin care peste 31 milioane de dolari dintr-un împrumut dat tot de BIRD vor fi pierdute. Fondurile vor fi anulate pentru că, şi de această dată, proiectul privind închiderea minelor nu s-a desfăşurat în grafic, iar sumele nu au fost folosite la timp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: BIRD, imprumut, termen, fonduri, anulateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nu puteți fi executat silit dacă ați luat credit exlusiv online În urma unui proces de contestare a executării silite, Judecătoria Sectorului 1 București a... 13 Oct 2016 | (1)
Horațius Dumbravă: Ministrul Justiției a folosit un termen nefericit când a spus că a mințit la CEDO Judecătorul Horațius Dumbravă, membru CSM, a declarat, luni, că ministrul Justiției, Raluca... 10 Oct 2016 | (0)