2017-01-23 00:36


Bank of China va opera pe piaţa din România, din 2012

 |  12:21
Bank of China va opera pe piaţa din România, din 2012

Una dintre cele mai vechi instituţii bancare din lume, Bank of China, şi-a anunţat săptămâna aceasta intrarea pe piaţa românească începând cu 2012, potrivit consilierului economic şi comercial al Ambasadei R. P. Chineze la Bucureşti, Liu Qiwei, scrie Agerpres.

"După trei zile de întâlniri profesionale în România, delegaţia Bank of China, condusă de vicepreşedintele sucursalei din Budapesta, Zhang Gang, a apreciat că a fost o vizită reuşită. În întâlnirile avute la Bucureşti, Bank of China şi-a exprimat dorinţa de a deschide o sucursală sau chiar o reprezentanţă în România pentru a sprijini dezvoltarea şi diversificarea relaţiilor bilaterale comerciale, în beneficiul investitorilor chinezi şi al companiilor româneşti care au interese de afaceri în China", a spus consilierul economic şi comercial al Ambasadei, Liu Qiwei.

Conslierul a mai precizat că o delegaţie de bancheri chinezi a venit la Bucureşti la invitaţia Ambasadei şi că, în perioada 20-23 decembrie, a avut întâlniri la BNR şi la Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

"Bancherii chinezi au avut mai multe întâlniri la BNR unde au discutat cu omologii lor, iar la CCIR au fost primiţi de preşedintele Camerei, Mihail M. Vlasov. De data aceasta, discuţiile au avut un caracter general", a adăugat consilierul economic şi comercial al Ambasadei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-27

TAGURI: Bank of China, premiera bancaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image