2017-01-22 01:44

ECONOMIE


Băsescu: ‘’Băncile greceşti de pe piaţa românească au un comportament corect şi le mulţumim’’

 |  17:39
Preşedintele TraianBăsescu a declarat, ieri, la Cotroceni, după convorbirile cu şeful statuluielen, Karolos Papoulias, că cele şapte bănci greceşti de pe piaţa românească auun comportament "absolut corect" şi îşi desfăşoară bine activitatea,el mulţumindu-le pentru acest lucru.

Şefulstatului român a precizat că "nu este o afirmaţie politică", ci esterăspunsul pe care el l-a primit de la guvernatorul BNR.

"Toatecele şapte bănci greceşti care operează pe piaţa românească au un comportamentnormal, îşi desfăşoară activitatea bine şi onest pe piaţa bancară a României şile mulţumim. (...) Au un comportament absolut corect pe piaţa românească",a susţinut preşedintele Băsescu.

Ela menţionat că acestea deţin aproximativ 27% din piaţa bancară din România şică au contribuit la ieşirea ţării din recesiune, mulţumindu-le pentru acestlucru.

TraianBăsescu a susţinut că nici "în perioada cea mai dificilă", când crizas-a resimţit puternic în România, respectiv în anii 2009 şi 2010, "băncilegreceşti nu au făcut nici un pas înapoi, fiind bine capitalizate şi continuândsă finanţeze procesele economice din România".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-06-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image