2019-02-22 07:00


Bătaie pe OLTCHIM. Nouă investitori au depus oferte pentru preluarea combinatului

 |  09:45
Bătaie pe OLTCHIM. Nouă investitori au depus oferte pentru preluarea combinatului

Oltchim a primit oferte angajante de la nouă ofertanți, pentru pachetele de active ale societății, acestea urmând să fie analizate în perioada următoare, se arată într-un anunț publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

„Oltchim, societate în reorganizare judiciară, anunță încheierea în data de 6 iunie 2017 a etapei de depunere a ofertelor finale în procesul competitiv privind vânzarea pachetelor de active ale societății. Vă informăm că societatea a primit oferte angajante de la nouă ofertanți. Acestea vor fi analizate în perioada următoare”, se arată în document.

Printre ofertanți se află și Chimcomplex Borzești, membră a grupului SCR, care dorește preluarea activelor combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea pentru a crea un gigant românesc în industria chimică, conform unui comunicat de presă al companiei, remis joi Agerpres.

În acest sens, Chimcomplex vizează pe mai departe crearea Companiei Române de Chimie - viitor jucător important din punct de vedere al relevanței regionale în industria chimică, precizează compania.

În sprijinul Chimcomplex s-au alăturat gigantul american Tricon Energy, cu o cifră de afaceri de 6 miliarde de dolari, ca partener comercial, cinci bănci europene coordonate de ING și două fonduri de investiții din Londra și Dubai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: oltchim, oferte, combinat, investitori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Iul 2017

Legea 213 din 1998 ?
ANONIM
09 Iul 2017

Luând în discuție și decizia CCR referitoare la acțiunilie Port Constanța, cum ați comenta ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...