2017-01-20 03:44

ECONOMIE


BCR a lansat un portal online pentru antreprenori

 |  17:32
BCR a lansat un portal online pentru antreprenori
BCR a lansatplatforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicatantreprenorilor şi întreprinderilor mici din România şi vizează să ajungă la50.000 de utilizatori în următorii doi ani, a declarat ieri directorul pentruRetail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.

Portalul,lansat împreună cu International Business Promotion (IBP), oferăantreprenorilor acces la informaţii, training online, interacţiune cu alţiantreprenori şi specialişti din domeniivariate, suport şi oportunităţi de afaceri.

Potrivitreprezentanţilor băncii, scopul platformei este să faciliteze accesulmicroîntreprinderilor la promovare pe internet şi să aducă în acelaşi locpotenţiali clienţi şi furnizori, oferind în plus informaţii şi training,necesare antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerilor.

Pânăîn prezent, 5.000 de microîntreprinderi s-au înscris deja peplatformawww.bcrclubantreprenori.ro.

“Datorităcapacităţii lor ridicate de adaptare şi de transformare, micii antreprenorioferă economiei resursele de a renaşte şi de a se dezvolta. Am dezvoltatplatformawww.bcrclubantreprenori.ro,pentru că ne străduim să înţelegemnevoile antreprenorilor şi să le punem la dispoziţie instrumentele necesareunei dezvoltări sănătoase”, a declarat Sorin Mititelu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image