2018-12-19 05:30


BCR şi Banca Transilvania vor conversia datoriilor Oltchim la cele două bănci în acţiuni

 |  17:48
BCR şi Banca Transilvania vor conversia datoriilor Oltchim la cele două bănci în acţiuni

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a primit ieri delegaţiile BCR şi Banca Transilvania, conduse de preşedinţii celor două instituţii bancare, Dominic Bruynseels şi Horia Ciorcilă, a anunţat ministerul.

"Subiectul discuţiei a fost legat de colaborarea între compania Oltchim şi cele două bănci. Astfel, BCR şi Banca Transilvania s-au declarat interesate în realizarea conversiei datoriilor pe care Oltchim le are la cele două bănci în acţiuni la această societate. În paralel, se aşteaptă decizia Comisiei Europene referitoare la procesul de conversie", se arată în comunicatul ministerului.

Întrucât Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a declanşat procesul de privatizare a companiei Oltchim, ministrul Ion Ariton le-a prezentat reprezentanţilor celor două bănci calendarul de privatizare.

"Atât BCR, cât şi Banca Transilvania şi-au arătat deschiderea pentru a susţine compania, inclusiv prin acordarea de noi credite, până la finalizarea privatizării", se mai arată în comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Oltchim, Ion Ariton
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...