2019-02-15 23:46


BCR şi VISA au lansat cardul de cumpărături contactless cu aplicaţia de transport RATB inclusă

 |  17:17
BCR şi VISA au lansat cardul de cumpărături contactless cu aplicaţia de transport RATB inclusă

BancaComercială Română (BCR) şi VISA au lansat un card de credit, contactless, cuaplicaţie de transport inclusă, cardul înglobând două produse într-unul singur,respectiv card de transport în comun pentru Bucureşti şi card de credit în lei.

„La o lună de la lansarea cardului de debit,contactless, «Zâmbet BCR», ne-am completat oferta şi cu un card de creditcontacless, cu aplicaţia de transport pentru Bucureşti inclusă, sub brandulPowerCard BCR. Când vor să meargă la cumpărături, bucureştenii trebuie să aibăcu ei doar acest card. Pot plăti transportul în comun cu el, pot plăticumpărăturile cu acest card, pot plăti masa în oraş şi totul foarte rapid,datorită tehnologiei contacless. Mai mult, folosind PowerCard StandardContactless Visa, ei vor avea cumpărăturile asigurate 100 de zile şi potbeneficia de reducerile de până la 25% la partenerii noştri, precum şi de plataîn rate cu 0% dobândă”, a declarat director Carduri BCR,Igor Zganjer.

Cardul PowerCard Standard Contactless Visa are odobândă variabilă (modificată trimestrial prin însumarea valorii ROBOR 3M cumarjă fixă de 11,5%) de 17,18% pe an pentru cardurile negarantate.

Printre avantajele cardului de credit PowerCardStandard Contactless se numără o aplicaţie de transportîn comun pentruBucureşti -cardul fiind emis din start cu titlul de transportîn comunde tip „Portofel electronic” inscripţionat pe aplicaţia de transport. Astfel,deţinătorul poate merge pentru încărcarea pe aplicaţia de transport a altorvariante de titluri de transport (de exemplu abonament) la orice punct deemitere reîncărcare RATB.

Totodată, cardul este emis cu funcţia dereîncărcare a titlului de transport în comun tip „Portofel electronic” dinlimita de credit acordată. Reîncărcarea se faceîn mod automat cu suma de10 lei în cazul în care soldul existent pe aplicaţia de transport scade sub 10lei.

Reprezentanţii băncii susţin că acesta oferăasigurare de protecţie a cumpărăturilor, precum şi o asigurare de călătorie ceacoperă asistenţa medicală, întârzierea zborului, asigurare pentru deces şiinvaliditate permanentă. Pe lângă acestea, poseseorii cardului pot beneficia dereduceri de la 25% la partenerii BCR, precum şi de puncte de loialitateobţinute automat şi transformate apoi automat în bani pentru tranzacţiileefectuate la orice comerciant din ţară sau străinătate şi pe internet.

Perioada de graţie de maxim 53 de zileestevalabilă pentru tranzacţiile la orice comercianţi/internet.

Limita maximă care poate fi obţinută pe cardul decredit PowerCard Standard Contactless Visa, fără garanţii, este de 20.000 delei, iar valabilitatea limitei de credit este nelimitată. Emitereacardului costă 30 de lei, iar comisionul de administrarea anuală este învaloare de 30 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...