2017-01-21 02:04

ECONOMIE


Bechtel - amendată de Consiliul Judeţean Cluj

 |  22:19
Bechtel - amendată de Consiliul Judeţean Cluj

Compania americană Bechtel, constructorul autostrăzii Transilvania, a fost amendată de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj pentru nerespectarea prevederilor unei autorizaţii de construire şi pentru faptul ca nu a refăcut un drum judeţean.

„Societatea Bechtel a construit un pilon care deserveşte Autostrada Gilău-Câmpia Turzii, pe DJ 107M (Săvădisla-Iara-Buru), în dreptul intersectării cu traseul autostrăzii în localitatea Vlaha. Conform autorizaţiei emise, societatea constructoare avea obligaţia ca, la finalizarea lucrărilor, să refacă drumul judeţean. În ciuda mai multor notificări din partea Regiei Autonome de Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, societatea Bechtel nu s-a conformat cerinţelor din autorizaţia de construire”, precizează CJ Cluj, într-un comunicat citat de Agerpres.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că RAADPP a refăcut drumul, iar Bechtel trebuie să plătească valoarea lucrărilor, la care se adugă şi amenda.

“În aceste condiţii am procedat la refacerea acestei porţiuni de drum prin RAADPP. În etapa următoare am transmis nota de plată prezentând contravaloarea pentru aceste lucrări societăţii Bechtel, la care s-a adăugat şi amenda pentru nerespectarea autorizaţiei de construire”, a declarat, prin intermediul comunicatului, Alin Tişe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-11

TAGURI: Bechtel, amendă, CJ ClujComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GUL DUKAT
13 Dec 2011

Mai romani mai. Nu va duceti pe fenta. Iudeo-americanii au distrus drumuri judetene de mult mai multi bani decit acesti ridicoli 110.000 de lei. Tise incearca sa-si repare imaginea si sa ne mute atentia de la coruptia generalizata pe care o patroneaza. 25000 de euro e un mizilic care n-are cum sa-i spele pe Boc, Tise, Bica si Avram. De risul curcilor!

Adauga un comentariu

Random image