2016-12-08 14:15

ECONOMIE


BERD împrumută ProCredit Bank

 |  17:29
BERD împrumută ProCredit Bank

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) va acorda un împrumut sindicalizat de 11,4 milioane euro pentru ProCredit Bank România, destinat creditării întreprinzătorilor locali din ţară care activează în sectoarele de producţie, servicii, comerţ şi agricultură. "Structurată în cadrul schemei de împrumut A/B a BERD, facilitatea include un împrumut de tip «A» în valoare de 8,4 milioane euro, din care 5 milioane euro oferite de către BERD şi suplimentar până la 3,4 milioane euro finanţate de către Fondul de Cooperare Internaţională şi de Dezvolatre (ICDF) Taiwan. Împrumutul de 3 milioane euro de tip «B» a fost sindicalizat de la responsAbility SICAV (Lux) Financial Inclusion Fund şi responsAbility SICAV (Lux) Mikrofinanz-Fonds", se arată în comunicatul citat de NewsIn.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: BERD, imprumut, Pro Credit BankComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministerul Finanțelor schimbă toată conducerea CEC Bank Ministerul Finanțelor Publice, în calitate de autoritate publică tutelară, a dat startul... 05 Dec 2016 | (2)
S-a aprobat fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica și Patria Bank Banca Naţională a României (BNR) a emis o aprobare prealabilă privind fuziunea Băncii... 30 Noi 2016 | (0)