2018-12-15 20:32


Black Friday 2015. REDUCERI de 95%. O companie donează 3% din vânzări victimelor din Colectiv

 |  08:48
Black Friday 2015. REDUCERI de 95%. O companie donează 3% din vânzări victimelor din Colectiv

Companiile Flanco, evoMAG, Mobexpert, elefant.ro sau Mareea au anunţat în ultimele zile că reduc preţurile produselor şi serviciilor cu până la 95% de Black Friday. De asemenea, retailerul GadgetWorld a precizat că 3% dintre vânzările din acest an vor fi direcţionate pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Flanco estimează pentru weekendul 20-22 noiembrie, când va organiza campania de Black Friday, vânzări de 130 de milioane de lei, transmite Mediafax.

eMag a anunţat la rândul său că vizează vânzări de 205 milioane de lei, în timp ce retailerul de mobilă Mobexpert va avea 12 zile de reduceri de Black Friday, în perioada 20 noiembrie - 1 decembrie. Compania anunţă reduceri de până la 50% la sute de produse de mobilier şi decoraţiuni.

Totodată, la Mobexpert Outlet reducerile vor fi de până la 70%, pentru decoraţiuni.

elefant.ro organizează Black Friday pe 20 noiembrie, cele mai căutate şi comandate produse fiind cele din categoriile ceasuri, parfumuri, cărţi şi modă.

Şi firma de turism Mareea oferă reduceri de până la 60% la vacanţele 2016 pe litoral în România, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Croaţia. Reducerile de preţuri sunt valabile doar pe 20 noiembrie 2015.

Retailerul GadgetWorld a anunţat că evenimentul Black Friday din acest an se va desfăşura sub denumirea Sun Friday. De asemenea, 3% dintre vânzările realizate de firmă de Black Friday vor fi direcţionate pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: black, friday, 2015, reduceri, 95%, companie, doneaza, 3%, vanzari, victima, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Noi 2015

Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber ! Fericirea nu o primesti de_a gata, ea vine din actiunile tale. Atunci ce mai astepti? Alaturi de noi ai o oportunitate de a-ti suplimenta veniturile.Nu ai nimic de pierdut, realiza un vis! Noi îti oferim curs gratuit si complet de instruire.Lucrezi de acasa.Nu iti trebuie decat un Calculator,Internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul “Oferta” la adresa de e-mail:mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...