2019-04-24 21:14


BNR pune limită CREDITĂRII. Care e pragul maxim pentru români

 |  19:43
BNR pune limită CREDITĂRII. Care e pragul maxim pentru români

Banca Naţională a României (BNR) a votat miercuri regulamentul care prevede impunerea unor grade maxime de îndatorare pentru creditele acordate persoanelor fizice, potrivit Digi24.

Măsura se va aplica atât în cazul creditelor ipotecare, cât şi în cazul creditelor de consum și va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2019..

Astfel, gradul maxim de îndatorare va fi de 40% pentru creditele în lei şi 20% pentru cele în euro, indiferent de destinaţia creditului.

În cazul creditelor ipotecare pentru achiziţia unei locuinţe, gradul maxim creşte cu 5 puncte procentuale în situaţia în care debitorul nu are sau nu a avut altă locuinţă proprietate personală. Pragurile nu sunt aplicabile în cazul refinanţărilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-18

TAGURI: bnr, limita, creditate, indatorare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Oct 2018

STA-TI CAPRA LA DRAGNEA SI MAFIA LUI
Să VORBIM UN PIC
18 Oct 2018

și despre LICHEAUA DE ISĂRESCU care a fost mereu susținut de mafia politică pentru a rămâne STAROSTE peste BNR și România, DEVALIZÂND-O DE AUR ,VALUTĂ prin Elveția, Austria, Germania....cum a vrut mușchii lui! Lumea UITĂ ce-a făcut/face nenorocitul ăsta! REMEMEBER: Evreul mason grad 33 Itzac (Isarescu) a falimentat Romania https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=sY2sHS5KmX0 Aurul și valuta României este scoasă ILEGAL din țară. Primul transport, a 20 de tone de lingouri de aur cu destinația Germania, s-a făcut în ziua de 25 martie 2002. De atunci, Mugur Isărescu continuă nestingherit jaful de la BNR. Nu mai puțin de 18 astfel de documente, atestă scoaterea din România a unor importante cantități de aur și valută, care NU SE ȘTIE UNDE AU AJUNS ȘI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AURUL NOSTRU, DOCUMENTUL NR.1: Banca Comercială a României solicita în ziua de 10 decembrie 2001 accesul pe pista pentru un ”transport de valori bancare la Zurich, cu Compania Swiss Air”. Semnează Director MARIN TREAPAD și Șef de serviciu – VIORICA FRANGETI.
DOCUMENTUL NR.2:
18 Oct 2018

Bank Post solicită accesul pe pistă pentru ”un transport de valori bancare la Zurich, cu zborul SR 463, în ziua de 10 decembrie 2001.” DOCUMENTUL NR.3: Banca Comercială Română scoate iar valută spre Zurech, chiar a doua zi, în 11 decembrie 2001. DOCUMENTUL NR.4: Banca Comercială Română scoate valută tot spre Zu rich, la 3 ianuarie 2002. Observați că nici nu se terminaseră sărbătorile de iarnă. Ce grabă mare pe ei! DOCUMENTUL NR.5: Banca Română pentru Dezvoltare scoate și ea valuta din țară, la 4 ianuarie 2002, tot către Elveția, cu cursa SR 463. DOCUMENTUL NR.6: Banca Română pentru Dezvoltare mai scoate vallută și în 8 ianuarie 2002, tot spre Elveția și tot cu cursa SR 463. A se remarca faptul că Directorul ILIE GHEORGHE, nu-și asumă răspunderea. SEMNEAZĂ DE FIECARE DATĂ, ALTCINEVA PENTRU EL . DOCUMENTUL NR.7: Banca Comercială Română scoate din nou valută, la 14 ianuarie 2002, tot către Zurich. DOCUMENTUL NR.8: Banca Comercială Română NU MAI PRIDIDEȘTE CU SCOATEREA VALUTEI, schimbă Compania Swiss Air cu Compania Cross Air, dar nu-și schimbă năravurile și mai efectuează un transport, la 29 ianuarie 2002.
DOCUMENTUL NR.9:
18 Oct 2018

Banca Română pentru Dezvoltare scoate din nou valută din țară, la 29 ianuarie 2002, tot către Elveția, iar Directorul ILIE GHEORGHE se ascunde din nou, lăsând pe altcineva să-și asume răspunderea. Pe un tricou: NU FURA! GUVERNUL NU ACCEPTĂ CONCURENȚA! DOCUMENTUL NR.10: Aceeași Bancă Română pentru Dezvoltare efectuează din nou un transport de valută spre Elveția, în ziua de 1 februarie 2002, iar Directorul ILIE GHEORGHE tot nu semnează adresa, ceea ce arată că-și dă seama de ilegalitate. DOCUMENTUL NR.11. Banca Comercială Română scoate valută din nou, la 11 februarie 2002, tot către Elveția. DOCUMENTUL NR.12: Banca Comercială Română dă în clocot și efectuează un alt transport, după numai două zile, mai exact la 13 februarie 2002, tot către Elveția. DOCUMENTUL NR.13: Apar și Raiffeisen Bank și Banca Agricolă, care scot și ele valuta, tot în 13 februarie 2002, dar nu spre Zurich, ci spre Viena. DOCUMENTUL NR.14. Banca Comercială Română scoate valută din nou, pe bandă rulantă, în 18 februarie 2002, tot către Zurich.
DOCUMENTUL NR.15:
18 Oct 2018

Reapare la orizont Banca Română pentru Dezvoltare care, la 19 februarie 2002, mai efectuează un transport către Elveția. DOCUMENTUL NR.16: Printr-o adrresă către Generalul DAN GHEORGHE – Director General Adjunct Otopeni, Banca Comercială Română cere sprijinul pentru efectuarea unui nou transport, după numai o zi, în 20 februarie 2002, tot către Elveția. DOCUMENTRUL NR.17: Cu o frecvență ieșită din comun, aceeași BCR scoate valută din România și în 21 februarie 2002, tot către Elveția, și tot cu ajutorul Generalului DAN GHEORGHE. DOCUMENTUL NR.18: Banca Comercială Română mai efectuează un transport pe 12 martie 2002, tot către Elveția, și tot cu ajutorul Generalului DAN GHEORGHE. CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI, TREBUIE SĂ DECLANȘEZE O SERIE DE ANCHETE LA SÂNGE, LA TOATE ACESTE BĂNCI ȘI LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL OTOPENI. NICIO JUSTIFICARE SAU EXPLICAȚIE NU SE SUSȚINE. FRECVENȚA TRANSPORTURILOR DE VALUTĂ ESTE PREA MARE PENTRU A NU DA DE GÂNDIT CĂ TOTUL FACE PARTE DNTR-UN PLAN DIABOLIC DE JEFUIRE ȘI DECAPITALIZARE A ROMÂNIEI.
LA 19 DECEMBRIE
18 Oct 2018

2001, firma HCS Transporturi Speciale, a declarat următoarele: ” Către Aeroportul Internațional Otopeni – Director General. Conform Contractului de prestări servicii nr. 6.284/13.05.1999 și a Actului adițional nr.15.264/18.12.2000, vor însoți transportul de valori și vor pătrunde pe pista aeroportului – prin Poarta 1, în ziua de 20.12.2001, la cursa KLM 1360, pentru ora 12:30, oră la care se vor prezenta la Cargo KLM toate documentele de expediere a valorilor de la S.C. ”AURUL” Baia Mare, ”domnii” PANAIT ION și PECINGINE NICULAE, cu atuoblindata B-36-HCS”. Evident, conducerea aeroportului a aprobat cererea, precum și însoțirea transportului de aur, de către paza aerogării. În aprillie 1999, s-a scos din România, tot la solicitarea lui ISĂRESCU, altă cantitate de aur. Mai exact, 325 kg lingouri de aur, din exploatarea din Maramureș, îmbarcate într-un avion de către firma româno-australiană ”ESMERALDA”. După numai câteva luni, șarlatanii de la firma ”ESMERALDA” aveau să provoace, prin nepriceperea și lăcomia lor, dezastrul cunoscut, care a prejudiciat grav imaginea României în lume.
MUGUR ISĂRESCU
18 Oct 2018

este membru ”plin” al Clubului de la Roma și președinte al Clubului de la Roma, din România. Un club de tip ”think tank” format în 1968, care s-a preocupat de riscurile creșterii consumului și a globalizării, devenind faimos în 1972 prin editarea volumului ”The limits of growth”, catalogată ca fiind cea mai bună carte ”environmentalistă” din lume, cartea de căpătâi a anarhiștilor și neomarxiștilor. Alături de Isărescu, fac parte din acest Club și Gorbaciov, Regina Beatriz a Olandei, dar și alte personalități politice și ”academice” din Europa. MUGUR ISĂRESCU mai face parte și din Comisia Trilaterală, o comisie împărțită între SUA, Europa și Japonia în 1973, de către David Rockefeller. Formarea acestei comisii, s-a făcut în cadrul unei întâlniri a Grupului Bilderberg, reprezentantul cel mai de seamă a Ocultei financiare internaționale. Scopul principal al acestei comisii este dezvoltarea unui nou model economic global de comerț și de finanțe. Este ceea ce se numește Noua Ordine Mondială sau, mai pe scurt – GLOBALIZARE.
CE CAUTĂ
18 Oct 2018

MUGUR ISĂRESCU ÎN ACESTE ORGANIZAȚII ALE OCULTEI FINANCIARE GLOBALE, ORGANIZAȚII PE CARE PUTEM SĂ LE NUMIM FĂRĂ RUȘINE CHIAR MASONICE? Singurul român care a mai făcut parte din Clubul de la Roma este Mircea Malița, academician și diplomat comunist, fost președinte al UNSR (Uniunea Națională a Studenților din România). CUM SE FACE CĂ ACESTE DOUĂ OCULTE, CARE SE PARE CĂ SUNT CHIAR VINOVATE DE DEFECTUOSUL SISTEM ECONOMIC GLOBAL CARE NE-A ADUS CRIZA FINANCIARĂ ȘI APOI CEA ECONOMICĂ (distincția este necesară!), ÎL AU CA MEMBRU PE GUVERNATORUL BNR? Sistemul piramidal financiar care a adus criza în întreaga lume, un Caritas global patronat de bănci evreiești ca și GOLDMAN SACHS, NU plătesc nici acum, oalele sparte. Le plătește populația, exact după cum a prevăzut BREZINSKI – fondatorul Comisiei. Vă rog să urmăriți în contiuare cum MIRCEA BADEA ne confirmă apartenența jidanului Isărescu și a lui Iliescu, la aceste asociații masonice oculte, și faptul că sunt doar marionetele lor (începând cu min.7:30).”
Random imageUltimele stiri


STARBAG