2017-01-23 16:48


Bogdan Drăgoi pleacă de la Fondul Proprietatea

 |  15:03
Bogdan Drăgoi pleacă de la Fondul Proprietatea

Bogdan Alexandru Drăgoi a demisionat din funcţia de preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor al Fondului Proprietatea, se arată într-un comunicat al Fondului Proprietatea. Demisia, datată 9 februarie, a venit în urma numirii sale în funcţia de ministru al finanţelor publice. Greg Konieczny, manager de fond al Fondului Proprietatea, a ţinut să sublinieze contribuţiile lui Bogdan Drăgoi în calitate de preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor.

„Eforturile sale continue şi sprijinul acordat acestui proiect important au fost esenţiale, iar calităţile sale de lider, implicarea activă şi dedicarea totală pentru succesul Fondului au fost pe deplin apreciate”, a arătat Greg Konieczny.

Comitetul Reprezentanţilor este alcătuit din cinci membri care sunt însărcinaţi cu supravegherea generală a managerului de investiţii şi a administratorului unic al Fondului şi răspund în faţa acţionarilor Fondului. Între atribuţiile Comitetului Reprezentanţilor se numără aprobarea prealabilă a situaţiilor financiare ale Fondului şi a bugetului anual de cheltuieli. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI G
10 Feb 2012

Si noi il felicitam pentru numirea sa ca ministru al finantelor, si speram ca va sprijini listarea secundara a FP la bursa din Warsovia. Succes in caliatea de ministru al finantelor.
Random image