2018-12-13 03:46


Bonul fiscal câștigător al lunii decembrie

 |  18:40
Bonul fiscal câștigător al lunii decembrie

La prima extragere din acest an au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 decembrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Bonurile fiscale emise in data de 30 decembrie, cu o valoare de 142 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, potrivit Agerpres.

Conform Ministerului Finantelor Publice, daca numarul cererilor de revendicare depaseste 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decat de 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Romana' (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigătoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Vineri, 15 ianuarie, MFP a virat sumele aferente premiilor acordate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 octombrie 2015, la care au participat bonurile emise in septembrie 2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: bon fiscal, loteria bonurilor fiscale decembrie, bon castigator
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...