2017-01-18 19:18

ECONOMIE


Bonus de dobândă cu Alpha Tax Protect

 |  16:23
Bonus de dobândă cu Alpha Tax Protect

Depozitul Alpha TaxProtect, declarat cel mai bun produs bancar în 2010, îşi răsplăteşte clienţiila un an de la lansare, cu premii şi bonusuri de dobândă. Astfel,clienţii persoane fizice ai Alpha Bank România, ce aleg să economiseascăprintr-un depozit la termen Alpha Tax Protect până la data de 15 iulie, primescpe loc unul dintre cele 2.000 de premii constând în obiecte promoţionale,precum şi un bonus de dobândă de 0,5% aplicat dobânzilor aferente depozitelorconstituite în lei.

Alpha Tax Protect este depozitul pe termen de4 săptămâni (28 de zile), 16 săptămâni (112 zile) sau 24 de săptămâni (168 de zile)în lei, euro sau dolari, ce protejează veniturile în aşa fel încât dupăaplicarea impozitului, nivelul câştigurilor să rămână la fel. Astfel, clienţii ştiude la bun început rata de dobândă netă şi care este câştigul final, dupăaplicarea impozitului.

Constituirea şi administrarea depozitului este gratuită,precum şi comisionul de retragere numerar dacă aceasta este realizată în ziuascadenţei sau în următoarele trei zile lucrătoare după data maturităţii, iarsumă minimă pentru constituirea unui depozit Alpha Tax Protect este de 50 lei,15 euro sau 25 dolari. Depozitul Alpha Tax Protect a fost primul produs bancarde pe piaţă care oferă protecţie faţă deimpozitul pe dobândă, conservând în totalitate veniturile obţinute din dobânzi.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image