2019-03-25 07:55


Bonusuri de 10.000 de euro pentru șoferii care vor să schimbe mașinile vechi

 |  16:02
Bonusuri de 10.000 de euro pentru șoferii care vor să schimbe mașinile vechi

Volkswagen oferă bonusuri de până la 10.000 de euro pentru proprietarii de mașini diesel mai vechi ale brandului, care vor să le schimbe cu modele mai noi. Măsura anunțată de companie este o încercare de a reduce poluarea, prin limitarea emisiilor de gaze de seră, relatează Reuters.

Cel mai mare producător de mașini din lume a căzut de acord asupra măsurii împreună cu autoritățile din Germania, pentru a evita o interdicție asupra mașinilor diesel mai vechi, după ce compania a fost implicată în scandalul Dieselgate, legat de falsificatea testelor de emisii.

Volkswagen va oferi și stimulente cu valori între 1.000 și 2.380 de euro pentru cei care vor să își achiziționeze mașini hibrid sau electrice, până la sfârșitul anului.

Zilele trecute, și BMW a anunțat oficial că va introduce la nivel european un program prin care le va oferi o reducere de până la 2000 de euro celor care se orientează spre un model ecologic comercializat de marca germană sau de marca Mini.

"Proprietarii de automobile diesel care îndeplinesc standardul Euro 4 sau mai puţin vor beneficia de un bonus de mediu de până la 2.000 € (suma depinde de modelul cumpărat) atunci când îşi schimbă automobilul şi cumpără un BMW sau MINI nou. Noul model ales trebuie să fie un BMW i3, un hybrid plug-in sau un automobil diesel EU6 cu emisii CO2 de până la 130 g/km (în NEDC)", se arată într-un comunicat al BMW.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-10

TAGURI: bonusuri, masini vechi, masini noi, volkswagen
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MUNTEANU V.
23 Aug 2017

Inainte de toate, VolksWagen ar trebui sa isi schimbe softurile si sa nu polueze cu masinile noi. Initiativa este foarte buna de altfel. http://focusrent.ro/inchirieri-auto/inchirieri-volkswagen-transporter/
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...