2017-01-19 13:28

ECONOMIE


Bosch va construi o fabrică în România, pentru care cere facilităţi fiscale

 |  19:20

Grupul german Bosch are în plan construcţia unei fabrici în România, pentrucare a cerut facilităţi statului român şi urmează să dea mai multe detalii lamijlocul acestui an, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, reprezentantaGrupului Bosch în România, Brigitte Eble.

„Este un proiectde tip green-field şi nu este o investiţie mică. Există o înţelegere cuGuvernul României, că vom face împreună o declaraţie pe acest subiect. GuvernulRomâniei are programe de susţinere a investiţiilor şi vom propune să nesprijine cu astfel de facilităţi în vederea realizării proiectelor”, a precizatdirectorul general Robert Bosch SRL şi reprezentanta Grupului Bosch în România,Brigitte Eble. Potrivit acesteia, Guvernul român va trebui să decidă dacă vasusţine această investiţie, dacă proiectulva beneficia de acestefacilităţi.

„Atunci când vom primi «undă verde» vom putea da maimulte detalii. La mijlocul anului sperăm să o anunţăm. Nu putem da acum maimulte informaţii”, a spus Brigitte Eble.

Reprezentantul grupului german a adăugat că, în 2010,Bosch a fost cel mai mare furnizor de piese auto. „Nu există practicautovehicul în lume care să nu aibă încorporată o piesă Bosch”, a menţionatEble.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image