2017-01-21 19:31

ECONOMIE


BRD a lansat trei carduri ce pot fi utilizate pentru plata transportului în comun

 |  17:34
BRD a lansat trei carduri ce pot fi utilizate pentru plata   transportului în comun
BRDşi MasterCard au lansat trei carduri care permit plata contactless înmijloacele de transport în comun, acestea putând fi folosite atât la nivelulCapitalei, cât şi în ţară, prima regie în care parteneriatul va funcţiona fiindRATB.

Potrivitreprezentanţilorbăncii, BRD a încheiat cu RATBun parteneriatstrategic de dezvoltare a noilor tehnologii în transportul în comun, al căruiprim pas este cardul dual de transport. Următoarele direcţii de dezvoltareurmăresc implementarea noilor tehnologii apărute pe plan mondial şi au dreptobiectivplasarea RATBîn rândul celor mai avansaţi furnizori deservicii pentru comunitate la nivel internaţional.

Deasemenea, oficialii BRD au anunţat că, începând din luna iunie 2011, BRD vaextinde acceptarea cardurilor contactless Instant Pay în toate staţiilemetroului bucureştean, generalizând astfel soluţia tehnică instalată în 10staţii începând din luna decembrie a anului trecut.

Încurând, soluţia contactless BRD va fi instalată şi în cardul Regiilor locale detransport în comundin Constanţaşi Sibiu.

Cardurilemultifuncţionale vor putea fi încărcate cu abonamente pe una sau mai multeliniide transport la suprafaţă, ori pe toate liniile de transport încomun. De asemenea, călătorii pot solicita portofelul electronic, care permitecalătoriişi pe alte linii decât cele obişnuite, iar în cazul Capitalei şicu metroul sau pe liniiledeautobuze către aeroporturi.

BRDare deja instalate peste1.000de terminale de acceptare a cardurilorcontactless la nivelul întregii ţări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-02-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image