2017-01-19 17:11

ECONOMIE


BRD îşi recompensează clienţii care aduc persoane interesate să-şi refinanţeze creditele

 |  16:25
BRD îşi recompensează clienţii care aduc persoane interesate să-şi refinanţeze creditele

A doua parte a luniimai le aduce clienţilor BRD - Groupe Societe Generale un nou set de avantaje încadrul campaniei promoţionale „Recomandă BRD pentru refinanţarea creditelor”.Campania se desfăşoară pe întreg teritoriul României, în toate cele 937 deunităţi ale reţelei BRD.

Laaceastă promoţie pot participa persoanele fizice, clienţi BRD cu vârsta depeste 18 ani, care recomandă unei alte persoane să îşi refinanţeze prin BRDunul sau mai multe credite, iar aceasta din urmă contractează creditul derefinanţare.

„Încadrul promoţiei îi recompensăm atât pe clienţi - pentru fidelitate şiîncrederea pe care o au în BRD -, cât şi pe recomandaţii acestora, care vorputea cumula avantajele a două oferte promoţionale: pe de o parte profită depromoţia ReStart, aflată în curs de derulareşi, pe de altă parte, le oferim facilităţi şi gratuităţi speciale”, a declaratPhilippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului Strategie şi Marketingal BRD - Groupe Societe Generale.

Astfel,în cadrul campaniei „Recomandă BRD pentru refinanţarea creditelor”, clienţiivor fi premiaţi cu 100 lei, iar cei recomandaţi, care îşi refinanţeazăcreditele prin BRD, beneficiază de condiţii preferenţiale pentru cardul decredit BRD „Punct Card”. D.H.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image