2018-09-26 11:56


Bugetul pe 2016 e aproape gata. Anunțul Guvernului

 |  16:27
Bugetul pe 2016 e aproape gata. Anunțul Guvernului

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 este aproape să fie trimis în dezbatere publică şi, ulterior, în dezbatere parlamentară. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat care este stadiul proiectului.

"Vineri sau ce târziu luni punem pe site proiectul de buget. Timp de o săptămână va fi în dezbatere publică. Parlamentul poate să-şi facă programul, asta însemnând că după data de 10 decembrie proiectul de buget pe 2016 este în dezbatere în comisii", a declarat Suciu pentru Stiripesurse.ro.

Întrebat dacă noul Guvern a întâmpinat dificultăţi în pregătirea proiectului de buget având în vedere că şi-a început activitatea de mai puţin de o lună, Dan Suciu a declarat: "A trebuit să armonizăm toate solicitările, pentru că, evident, solicitările întotdeauna depăşesc posibilităţile şi atunci trebuie să le prioritizezi şi să le încadrezi aşa cum se cuvine. Mai sunt câteva elemente care se vor rezolva zilele acestea. Mâine mai discutăm o dată în Guvern acest subiect, mai ales alocările la ordonatorii secundari. Plafoanele mari la ordonatorii principali au fost stabilite."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: buget 2016, guvern, dan suciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SA'RE
02 Dec 2015

Si cati bani de furat ati pus ca sa stim si noi,raspunde cineva de surparea autostrazii sibiu orastie,cine plateste?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...