2017-01-17 23:39

ECONOMIE


Bursa Română de Mărfuri îşi mută sediul aproape de Piaţa Victoriei

 |  13:27
Bursa Română de Mărfuri îşi mută sediul aproape de Piaţa Victoriei

Bursa Română de Mărfuri (BRM) îşi mută sediul în Bulevardul Buzeşti, după ce, timp de 19 ani, operatorul de piaţă a activat în Casa Presei Libere, anunţă CBRE România, compania care a intermediat tranzacţia. Noul sediu, cu o suprafaţă totală de 311,4 metri pătraţi, este ideal pentru activitatea Bursei Române de Mărfuri, fiind amplasat în apropierea instituţiilor publice, se precizează în comunicat. “Relocarea într-un spaţiu modern, mai eficient, reprezintă o mişcare inspirată pentru Bursa Română de Mărfuri, în contextul actual al pieţei de închirieri de birouri. Noul sediu permite o mai bună organizare inter-departamentală şi condiţii superioare de confort pentru angajaţi: lumină naturală în toate birourile, climatizare centralizată, infrastructură IT şi acces facil la mijloace de transport în comun”, a declarat Anca Păuna, Senior Broker Office Agency la CBRE România, citat de Agerpres.

CB Richard Ellis Group (CBRE) este o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles. Este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la încasările din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

Bursa Română de Mărfuri este o companie privată de interes public, înfiinţată în noiembrie 1992, prima şedinţă de tranzacţionare având loc în data de 10 decembrie 1992. Activitatea BRM se desfăşoară la sediul central din Bucureşti şi prin reţeaua teritorială care numără 27 terminale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image