2017-01-22 03:57

ECONOMIE


Cadastrul general, pe mâna Samsung

 |  18:25
Cadastrul general, pe mâna Samsung

Grupul Samsung este interesat să realizeze cadastrul general al României, în parteneriat public-privat, acesta putând fi primul proiect de acest fel derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a declarat ministrul de resort, Elena Udrea. „Se va merge pe o procedură de achiziţie publică. Avem deja o companie interesată de realizarea cadastrului general, Samsung“, a spus Udrea la prezentarea bugetului Ministerului Dezvoltării în comisiile parlamentare, potrivit Mediafax. Udrea s-a întâlnit în luna octombrie în Coreea de Sud cu reprezentanţii Samsung, cărora le-a propus să participe la licitaţia pentru realizarea cadastrului general sau la proiecte precum Sala Polivalentă sau un eco-cartier în Ghencea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: Samsung, cadastru general, Udrea cadastruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PREDA
06 Dec 2011

Ca şi în cazul Sălii Polivalente, Samsung este un partener de încredere pentru realizarea acestor investiţii. Tot respectul pentru doamna Udrea , dansa are merit 100% pentru aceste realizari
BOGDAN
06 Dec 2011

Foarte bine că Elena Udrea reuşeşte să facă toate astea prin parteneriat public-privat şi nu prin finanţări exclusiv de la bugetul public
GELU
06 Dec 2011

Meritul Elenei Udrea este că i-a atras pe cei de la Samsung în România !
RELU
06 Dec 2011

Ar fi in sfarsit un lucru bun pentru noi , sa vedem acum cum mai fac baietii exproprieri la suprapret !
EUGEN
06 Dec 2011

E foarte bine ce se intampla , in sfarsit vom sti si noi ce terenuri avem si ce terenuri nu avem , nu ca pana acum cand suprafata terenurilor in acte o depasea pe cea a Romaniei..
ALECA
08 Dec 2011

TITLUL ASTA SUNA ASA DE PARCA ASTIA DE LA SAMSUNG SUNT PROST VAZUTI. Din punctul meu de vedere ca şi în cazul Sălii Polivalente, Samsung este un partener de încredere pentru realizarea acestor investiţii.

Adauga un comentariu

Random image