2018-12-10 17:28


Capital Activ, un nou produs lansat de UniCredit Ţiriac Bank şi ERGO Asigurări de Viaţă

 |  19:21
Capital Activ, un nou produs lansat de UniCredit Ţiriac Bank şi ERGO Asigurări de Viaţă

UniCredit Ţiriac Bank a lansat un nou produs finaciar împreună cu ERGO Asigurări deViaţă - Capital Activ. Acesta îmbină componenta investiţională cu protecţiaoferită de o asigurare de viaţă.

Produsul asigură garanţia a 100% din capitalul investit şi un randamentsuplimentar garantat de 42% la maturitate, de către UniCredit Spa Milano. Modalitateade plată în cazul Capital Activ este prima unică, valoarea acesteia fiind deminimum 3.000 de euro. Perioada de subscriere este cuprinsă între 1.04.2011 şi30.06.2011 (inclusiv), cu posibilitatea modificării în funcţie de atingereaplafonului de subscriere. Începutul asigurării este data de 1 a lunii următoaredatei de achiziţie, iar data de maturitate a asigurării este 1.07.2021.

Noul produs ERGO Capital Activ le poate conferi celor asiguraţi linişteape întreaga durată a contractului. Astfel, în cazul decesului persoaneiasigurate, beneficiarii desemnaţi vor încasa minimum 110% din suma investităsau valoarea contului de investiţie, dacă aceasta este mai mare.

Persoana Asigurată poate avea între 16 ani şi 60 de ani la intrarea înasigurare. Investiţiile se fac în obligaţiuni senior emise de UniCredit SpaMilano şi sunt tranzacţionate pe Bursa din Luxemburg. ERGO Capital Activreprezintă o alternativă solidă la dobânzile oferite clienţilor de produsele deeconomisire comparabile, cu dobânzi fixe.

Noul produs pote fi vândut înainte de termen la valoarea de piaţă curentă.Pentru asigurarea de viaţă, ERGO Asigurări de Viaţă SA nu solicită examinaremedicală (pentru sume de sub 750.000 de euro, persoane care s-au declaratclinic sănătoase).

Despăgubirile şi sumele obţinute din asigurările de viaţă nu sunt supuseimpozitării, conform legislaţiei în vigoare. Persoana asigurată poate fidiferită faţă de persoana care investeşte şi de asemenea, beneficiarii sumei asigurate pot fi schimbaţi pe parcursul contractului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...