2018-12-15 12:20


Card de reduceri Raiffeisen Bank pentru suporterii clubului Steaua

 |  18:49
Card de reduceri Raiffeisen Bank pentru suporterii clubului Steaua

Raiffeisen Bank şi FC Steaua lansează un card dedebit cu reduceri importante pentru toţi suporterii clubului sportiv, primulpas al unui parteneriat pe termen lung între club şi bancă. Raiffeisen Bankdonează 0,5% din valoarea tranzacţiilor făcute de suporteri la comercianţi cătreCentrul de Copii şi Juniori al clubului Steaua.

Cardul este disponibil de ieri în toate agenţiileRaiffeisen Bank din ţară. Pentru a intra în posesia lui, suporterii Steauatrebuie să vină într-o agenţie a băncii cu cartea de identitate şi săcompleteze o cerere. După cel mult două zile îşi vor putea lua cardul din aceeaşiagenţie.

Cardul co-brand Raiffeisen Bank - FC Steaua oferă oreducere de 10% la toate biletele şi abonamentele pentru meciurile de fotbalale echipei Steaua, precum şi la produsele de catering achiziţionate în timpulmeciurilor de fotbal, în interiorul stadionului. Posesorii cardului beneficiazăde o reducere de 50% la turul stadionului şi al muzeului, dacă plătesc bileţelecu cardul, şi de o reducere de 10% la toate produsele achiziţionate dinmagazinele Steaua.

În plus, Raiffeisen Bank donează 0,5% din valoareatranzacţiilor făcute de utilizatorii cardului la comercianţi către Centrul deCopii şi Juniori din clubul FC Steaua. Raiffeisen Bank va dona aceluiaşi Centruşi jumătate din taxa anuală de administrare a cardului.

“Raiffeisen Bank doreşte să susţină sportul şi deaceea am creat un card care oferă atât reduceri pentru suporteri, cât şi condiţiimai bune de antrenament pentru tineri şi juniori”, a spus Radu Topliceanu,Director Executiv Aria Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...