2018-12-11 02:15


UPDATE. Cardurile Raiffeisen Bank, nefuncționabile în noaptea de sâmbătă spre duminică

 |  10:22
UPDATE. Cardurile Raiffeisen Bank, nefuncționabile în noaptea de sâmbătă spre duminică
Florentin Dincă

Raiffeisen Bank va face, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 23.00 și 05.00, o actualizare a sistemelor informatice, care vor afecta buna funcționare a sistemului de carduri și rețelele de ATM și EPOS.

UPDATE 10.36. După problemele apărute la cardurile Raiffeisen Bank, iată că și anumite aplicații și servicii BRD vor avea întreruperi în funcționare, sâmbătă, din cauza unor operațiuni de mentenanță a sistemelor informatice. Potrivit BRD, serviciile MyBRD Net și MyBRD Mobile vor fi disponibile parțial în intervalul orar 14,00 — 20,00. Tranzacțiile inițiate în acest interval vor rămâne în așteptare și vor fi procesate a doua zi, iar soldul contului nu va reflecta tranzacțiile efectuate cu cardul. Serviciile menționate vor fi indisponibile în intervalul orar 20,00 — 23,30.

Totodată, serviciile MyBRD SMS, MyBRD Contact și Western Union la ATM vor fi indisponibile în intervalul orar 14,00 — 23,30. În ceea ce privește Serviciul BRD@ffice, tranzacțiile inițiate după ora 14,00 vor fi procesate în ziua următoare, conform orarului de week-end. Potrivit băncii, soldul disponibil afișat pe site nu va reflecta operațiunile clienților efectuate după ora 14,00. Acesta va fi afișat în 'următorul extras end-of-day'.

Agențiile deschise în mod curent sâmbăta vor funcționa cu program redus sau cu o gamă de servicii limitată la: depuneri de numerar, schimburi valutare, operațiuni Western Union, operațiuni cu carduri (plăți la POS, retrageri de numerar și plăți facturi la ATM) plăți facturi.

Cardurile emise de Raiffeisen Bank nu vor funcționa sâmbătă noapte în intervalul orar 23.00 - 05.00.

De asemenea, conform unui comunicat al băncii, cardurile emise de Raiffeisen Bank și rețelele de ATM și EPOS ale băncii nu vor funcționa timp de o oră, duminică, în intervalul 04.00 — 05.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-15

TAGURI: Card, raiffeisen, banca, bank, atm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...