2017-01-20 01:34

ECONOMIE


CE reia plata fondurilor către România

 |  19:22
CE reia plata fondurilor către România

Comisia Europeană (CE) a decis reluarea rambursărilor cheltuielilor eligibile către beneficiarii proiectelor din cadrul Axei 2 a Programului Operaţional Regional (POR). “Ne bucurăm de această veste pe sfârşit de an, mai ales că s-a muncit foarte mult pentru a convinge CE că suntem parteneri credibili şi responsabili.(...).

Provocarea noastră este ca, după această decizie, până la sfârşitul anului să reuşim să facem plăţile pentru acele facturi verificate şi declarate eligibile, dar care nu au fost trimise spre decontare la Bruxelles, pe perioada în care această operaţiune a fost întreruptă. Este vorba de peste 200 milioane de euro pe care sperăm să-i infuzăm în economia reală până la sfârşitul anului”, a declarat ministrul Elena Udrea.

În urmă cu câteva luni, CE a întrerupt temporar plata facturilor, după ce a sesizat nereguli la procedurile de achiziţii publice derulate de către beneficiarii Axei 2 a POR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: POR, Axa 2, CE, Udrea, 200 milioane euro, platiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RADU
16 Dec 2011

Doamna Udrea stabileste un precedent folosind bani europei pentru a promova Romania , generatia alde Nastase si PSD au folosit banii nostri si degeaba.
RAZVAN
16 Dec 2011

La capitolul atragere şi gestionare a fondurilor europene, nu există ministru care să rivalizeze cu Udrea. Într-adevăr o treabă bine făcută !
ANDREI
16 Dec 2011

MDRT a dovedit inca o data ca este un minister capabil , singurul care face treaba in ziua de azi.
MARIUS
16 Dec 2011

Investitiile MDRT creeaza noi locuri de munca , adica exact ce avem nevoie acum.
COSTEL
16 Dec 2011

Gradul de absorbtie al fondurilor europene in MDRT este cu MULT peste cel al restului de ministere , gratie implicarii de care a dat dovada Elena Udrea
MICU
16 Dec 2011

Doamna Udrea este cel mai bun ministru al turismului din 1990 incoace ! Doamna Udrea este cel mai bun ministru al turismului din 1990 incoace !
COSMIN
16 Dec 2011

Mi se pare normal sa le dea unda verde , uitati-va si voi la numarul de investitii si proiecte care trec prin MDRT !
GABI
16 Dec 2011

Reluarea platilor este un semnal ca lucrurile merg in directia cea buna , gratie campaniei de promovare si implicarii MDRT
GEORGE
16 Dec 2011

E normal sa reia platile , din moment ce s-a anuntat o crestere a turismului cu peste 16% fata de anul trecut , totul datorita doamne Udrea. Felicitari !
ADRIAN
16 Dec 2011

Turismul si in general campaniile promovate de MDRT s-au reflectat foarte mult in stabilirea procentului cresterii economice de anul acesta , nu mai mentionez de potentialul turistic pe care il are tara noastra acum.
MITREA
16 Dec 2011

Pentru atragerea banilor europeni, ministerul dezvoltarii regionale si turismului este cel mai eficient.
GEANINA
16 Dec 2011

Un lucru bun ca Udrea foloseste banii europeni pentru a ne promova tara, nu ca alti care i-au folosit dar fara sa aiba nici un efect, adica PSD-ul si Nastase.
DORIAN
16 Dec 2011

Udrea a focut o treaba buna in atragerea si gestionarea fondurilor europene.
DRAGOS
16 Dec 2011

Dna Elena Udrea a facut din atragerea fondurilor europene o prioritate, fiind cel mai eficient ministru! Banii alocati de UE proiectelor investitionale demarate de ministerul dezvoltarii vor contribui substantial la cresterea economica a Romaniei in anul urmator. Promovarea tarii noastre va sporii ceea ce va conduce astfel la cresterea atractivitatii investitorilor fata de Romania. Bravo Elena Udrea!

Adauga un comentariu

Random image