2018-12-12 02:50


Cea mai mare bancă iese din programul guvernamental. BCR a lansat un credit alternativă la “Prima Casă 3”

 |  17:21
Cea mai mare bancă iese din programul guvernamental. BCR a lansat un credit alternativă la “Prima Casă 3”
Banca Comercială Română (BCR) a lansat, ieri, oalternativă de finanţare la “Prima Casă 3”, exclusiv pentru clienţii care numai pot aştepta următoarea etapă a programului guvernamental cunoscută deja că“Prima Casă 4”, informează un comunicat al băncii. De asemenea, BCR Leasing IFN a lansat o ofertă promoţională, pentru 100 de autoturismeşi vehicule comerciale aflate în parcul său de vehicule recuperate, prin careclienţii beneficiază de o reducere de 15% din preţul de vânzare, ceea ceînseamnă că viitorii clienţi se vor bucura de discounturi cuprinse între 288 şi3.456 de euro.

Lansarea creditului “Prima Casă de la BCR” are loc încontextul în care plafonul de garantare alocat băncii, în valoare de 64milioane de euro, a fost epuizat.

”Creditul «Prima Casă de la BCR» se adresează clienţilorcare au depus deja documentaţia, dar nu mai pot aştepta lansarea programului «PrimaCasă 4» din cauza faptului căantecontractele de vânzare-cumpărare încheiate expiră în foarte scurt timp.Condiţiile sunt extrem de avantajoase, dobânda fiind aceeaşi ca la «Prima Casă3»”, a declarat directorul executiv al Direcţiei Managementul Produselor RetailBCR, Ştefan Coroianu.

Destinaţia creditului este achiziţia de locuinţefinalizate. Avansul este de 15%, iar perioada de creditare variază între 5 şi30 de ani.

Potrivit BCR, costurile sunt similare cu cele de lacreditul “Prima Casă 3”, respectiv clienţii cu istoric beneficiază de o dobândăEURIBOR 3M + 3,75 p.p., iar clienţii standard EURIBOR 3M + 3,95p.p., singurulcost suplimentar suportat de client fiind comisionul lunar de administrare învaloare de 7 euro pentru credite mai mici de 20.000 de euro şi 17 euro pentrucredite de cel puţin de 20.000 de euro. Valoarea creditului variază între 5.000şi 66.500 de euro, în funcţie de anul construcţiei locuinţei achiziţionate.

„Costurile totale ale creditului«Prima Casă de la BCR»sunt similare cu cele ale creditelor acordate în cadrul programului «PrimaCasă 3» fără a necesita un efort financiar suplimentar semnificativ din parteaclientului”, a precizat Ştefan Coroianu.

Printre avantajele noului produs se află eliminareainterdicţiei de vânzare a locuinţei în primii 5 ani, faptul că nu trebuieconstituit un depozit colateral şi nu se plăteşte un comision anual, precum şidurata de aprobare redusă a creditului, datorită faptului că analiza noilorsolicitări de credit se poate realiza în baza documentaţiei depuse pentrudosarul „Prima Casă 3”. De asemenea, BCR nupercepe comision de analiză a dosarului.

BCR Leasing IFN oferă reduceri de 15% pentru 100 de maşini recuperate

Vehiculele incluse în promoţie aparţin celor mai importante mărci de pe piaţaromânească, au garanţia unor kilometri reali, sunt expertizate de evaluatoriANEVAR, sunt înmatriculate, iar procentul de reducere se aplică faţă de preţulrecomandat şi cotaţia pieţei. Vehiculele pot fi achiziţionate de persoanefizice sau juridice, prin toate sistemele de plată: cash, leasing sau credit. ”Prinaceastă ofertă dorim să sprijinim atât persoanele fizice, cât şi persoanelejuridice, dându-le acum posibilitatea să achiziţioneze maşini relativ noi lapreţuri accesibile“, declară Bogdan Ionuţ Speteanu, director general al BCRLeasing.

Cei decişi să achiziţioneze acum o maşină rulată pot viziona 39 de maşini, printre care şi autovehicule incluseîn promoţie, la standul BCR Leasing IFN din cadrul Târgului Auto Second Hand(TASH), organizat la Băneasa Shopping Center începând de joi, 14 aprilie, pânăduminică, 17 aprilie 2011.

Clienţiicare doresc să vizioneze cele 100 de maşini sau să afle detalii despre întreagaofertă de revânzare a companiei pot accesa site-ulwww.revanzare.bcr-leasing.ro. Pentru fiecare vehicul, site-ul oferă informaţiireferitoare la marcă, model, culoare, an fabricaţie, tip de combustibil,kilometri rulaţi, putere etc. Prin intermediulacestuia, cumpărătorii au posibilitatea de a transmite companiei oferte de cumpărareîn timp real. Promoţia este valabilă pentru cererile de cumpărare depuse înperioada 14 aprilie - 10 iunie 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...