2017-01-18 03:49

ECONOMIE


CEC Bank se aliază cu APIA şi FGCR

 |  16:28
CEC Bank se aliază cu APIA şi FGCR

CEC Bank SA va încheia cu Agenţia de Plăţi pentru Intervenţii înAgricultură (APIA) şi cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) Convenţiatrilaterală privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilorcurente de către beneficiarii schemei de plată unice pe suprafaţă (SAPS), campania2011.

Astfel,CEC Bank vine în sprijinul producătorilor agricoli individuali/persoanelorjuridice prin finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilorcurente de către beneficiarii schemei de plată unice pe suprafaţă (SAPS).Valoarea creditului va fi de 80% din suma cuvenită din SAPS, denominat în leila cursul leu/euro comunicat de BNR la data solicitării creditului. Creditelebeneficiază de garanţia emisă de FGCR ce va reprezenta un procent de până la80% din valoarea creditului acordat.

Costurilepracticate de CEC Bank pentru finanţarea acestor clienţi sunt: dobânda între 9,4şi 9,9% în funcţie de clasă de risc în care se încadrează clientul şi comisionde 0,25 % din creditul acordat, perceput la acordare.

Platapentru sumele cuvenite beneficiarilor în cadrul schemei de plată unice pesuprafaţă (SAPS) se va efectua până la data de 30.06.2012 inclusiv, înconturile beneficiarilor deschise la CEC Bank din sumele cuvenite de la APIA.

ClienţiiCEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătireadocumentaţiei de accesare a creditului. Informaţii suplimentare despre acestprodus de creditare pot fi obţinute şi pe site-ul băncii, www.cec.ro, în cadrulsecţiunii dedicate finanţărilor din domeniul agriculturii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image