2018-12-17 02:44


CEC Bank şi Transfer Rapid oferă noi facilităţi beneficiarilor

 |  16:03
CEC Bank şi Transfer Rapid oferă noi facilităţi beneficiarilor
Începânddin data de 5 aprilie 2011, beneficiarii din România ai serviciului de transferde bani CEC Bank - Transfer Rapid au posibilitatea de a decide atât asupravariantei în care doresc să dispună de banii primiţi (pot primi întreaga sumaîn lei sau în valută transmisă - EUR/USD sau pot opta pentru primirea unei părţidin aceasta în lei), cât şi asupra modului de încasare (în cont şi/sau înnumerar).

Serviciulde transfer de bani oferit de către CEC Bank şi Transfer Rapid reprezintă soluţiaideală pentru românii carelucrează în străinătate (Europa de Vest, America de Nord, Australia şi Americade Sud) şi intenţionează să transmită în ţară sume de bani în condiţii de maximăsiguranţă şi la costuri reduse.

Noilefacilităţi diferenţiază net acest serviciu pe piaţa transferurilor de bani şifac dovada preocupării CEC Bank şi Transfer Rapid de a îmbunătăţi în permanenţăgama şi calitatea serviciilor puse la dispoziţia clienţilor sub sloganul“ieftin, sigur şi aproape de casă”.

Serviciuleste disponibil în întreaga reţea a băncii. Mai multe detalii pot fi obţinuteîn orice unitate CEC Bank, apelând gratuit numărul de telefon 0.800.800.848 sauaccesând site-ul băncii, www.cec.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ELENA BARABOI
20 Mai 2011

cum as putea sami verifik pe net dak imi8 intra bani in cont k aici nu am gasit
Random imageUltimele stiri


loading...