2019-03-26 18:45


CFR Marfă se pregăteşte să intre în INSOLVENŢĂ. Acum un DECENIU valora un MILIARD de EURO

 |  17:23
CFR Marfă se pregăteşte să intre în INSOLVENŢĂ. Acum un DECENIU valora un MILIARD de EURO

Compania feroviară deținută de statul român CFR Marfă, care în urmă cu 10 ani valora aproape un miliard de euro, conform estimărilor autorităților de la acea vreme, se află acum la un pas de insolvență.

Compania feroviară deținută de statul român CFR Marfă se află acum la un pas de insolvență. O recunoaşte însuşi actualul ministru al Transporturilor, care, într-un interviu acordat Agerpres, a menţionat că în situaţia în care se va ajunge la insolvenţă îşi doreşte ca partenerii companiei să fie cât mai puţini afectaţi, mai ales CFR SA, care are de primit peste 100 de milioane de euro, de la CFR Marfă.

“Nu-mi doresc ca în această situaţie partenerii lui CFR Marfă să fie afectaţi - sau să fie afectaţi cât mai puţin cu putinţă - şi sigur cel mai important partener este CFR SA, de aceea am susţinut accelerarea procesului de executare şi de recuperare a cât mai mult din creanţă, pentru ca să nu se petreacă un efect de domino şi să intre şi CFR SA în deficit, în colaps”, a spus ministrul Lucian Șova, în interviul acordat Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-01

TAGURI: CFR MARFA, insolventa,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BANI FARA NUMAR
01 Iul 2018

SA LE DUBLEZE LEFURILE LA TOTI DIRECTORI . SA VINDA TOATA CALEA FERATA LA FIARE VECHI
TOțI SINIșTRII
01 Iul 2018

care-au fost la TRANSPORTURI, AR TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ! Dar la noi îi albește mai ceva ca la Nufărul!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...