2019-04-26 15:17


CFR SA are un nou director general. Vezi cine este Constantin AXINIA

 |  18:41
CFR SA are un nou director general. Vezi cine este Constantin AXINIA

Consiliul de Administraţie al CFR SA l-a desemnat, luni, pe Constantin Axinia în funcţia de director general al companiei, poziţie pe care a mai ocupat-o în perioada 2006 - 2007.

Potrivit unui comunicat al companiei, Axinia, de profesie inginer şi cu o experienţă de 35 de ani în domeniul feroviar, va coordona activitatea CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică. Constantin Axinia a ocupat până în prezent funcţia de director regional al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iaşi. Compania Naţională de Căi Ferate ''CFR" SA este compania care administrează infrastructura feroviară publică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-25

TAGURI: cfr sa, axinia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Mar 2019

ACEST BULANGIU A DAT VREODATA EXAMEN PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE DIRECTOR......?!? ARE VREUN PROIECT REALIZAT IN VREUN DOMENIU..................???????????????
GIRLEA CRISTINEL
25 Mar 2019

ma numesc GIRLEA CRISTINEL din loc Bumbesti -Jiu ,Judetul Gorj sunt pensionat pe caz de boala gradul III si lucrez fara forme legale la CFR SA SUCURSALA REGIONALA CFR CRAIOVA ca tehnician va rog sa ma ajutati in solutionarea cauzei .Am telefon 0769017778 unde pot fi contactat . va multumesc ! GIRLEA CRISITINEL
Random imageUltimele stiri


STARBAG