2018-12-19 09:43


CFR Călători mai acoperă din datorii scumpind biletele de tren

 |  15:36
CFR Călători mai acoperă din datorii scumpind biletele de tren

Biletele de tren s-au scumpit, din 14 august  cu 18%, a anunţat CFR Călători.Această măsură este menită să mai acopere din “găurile” uriaşe ale companiei naţionale de transport feroviar de călători, care se află în Top 10 datornici la stat cu 145 de milioane de lei obligaţii neplătite.

"Măsura face parte din strategia de redresare şi echilibrare a situaţiei financiare a companiei şi are ca principală cauză creşterea preţurilor - care a avut loc de la data ultimei majorări (20 septembrie 2010) şi până în prezent - la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc", explică CFR Călători. Facilităţile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare, menţinându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75% la abonamente pentru elevi şi studenţi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
14 Aug 2011

pescarasu a fost schimbat ca era hot, DAR MAI DEPARTE, ACEIASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE , TOT CU MIU ILEANA, TOT CU DOROBANTU , TOT CU POPESCU CARMEN ETC. SI VRETI PERFORMANTA , DNA. MINISTRU . CUM ?????????????????????????????
MILI
16 Aug 2011

scumpirea biletelor nu va reduce cu nimic datoriile! veti vedea dupa 2-3 luni cum vor cere sindicatele marirea salariilor si a primelor,doar au crescut veniturile. conducerea cfr va aplauda initiativa si iar vor creste datoriile,iar vor creste preturile.singura salvare este lichidarea cfr si privatizare cu firme chinezesti unde daca te prinde furind te scoate pe stadion si te impusca.asa au facut romanii cu nicolaiciuc?dar cu ceilalti banditi,precum directorul cfr marfa?
Random imageUltimele stiri


loading...