2019-03-23 16:53


CIFRE ALARMANTE: Inflația, la nivelul record din august 2013

 |  17:21
CIFRE ALARMANTE: Inflația, la nivelul record din august 2013

Rata anuală a inflaţiei a ajuns, în decembrie anul trecut, la 3,3%, arată datele Institutului Naţional de Statistică. Este cel mai ridicat nivel din august 2013.

Dintre produsele alimentare, campioane ale scumpirilor au fost din nou, ouăle, cu peste 43 la sută şi untul, cu un plus ce a depăşit 22 de procente anul trecut. Şi transportul aerian s-a scumpit semnificativ. Tarifele au crescut cu aproape 24%.

O tendinţă crescătoare au avut şi preturile energiei electrice, fructelor proaspete, combustibililor şi ţigărilor. În schimb, s-au ieftinit cartofii, biletele de tren şi serviciile poştale.

În ceea ce priveşte economia, aceasta a crescut în trimestrul al III-lea din 2017 cu 8,8% faţă de aceeaşi perioadă din 2016. În primele nouă luni ale anului trecut, avansul economic a fost de 7%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-12

TAGURI: ins, inflatie, crestere economica, scumpiri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ORANGHUTAN
12 Ian 2018

Laptele şi mierea promise în faimosul program de guvernare ...
LEVST.
12 Ian 2018

Economia se bazeaza pe cifre, iar numerele nu mint...Este foarte normal sa fie asa, atata timp cat economia a "crescut" pe consum , CU produse de import(inclusiv alimente) si chiar CU bani imprumutati, cam de la aceiasi, o mare parte din acesti bani fiind vamuiti de sefi, fie direct(comisioane, bagtul mainii in tolba) fie prin cresteri salariale ale lor si restului bugetarilor, care ei insasi sunt -dintotdeauna- o inflatie, un supranumerar imposibil de suportat...In tari normale, romanii au ceafa groasa, juguri sa fie , ca ei le suporta pe toate...
ANONIM
12 Ian 2018

Poate vad analfabetii, asistatii si PENSIONARII CUM ESTE DISTRUSA ROMANIA DIN CAUZA VOTULUI LOR DAT ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...