2019-05-21 15:53


Cine este noul DIRECTOR general al Autorității Feroviare Române

 |  16:16
Cine este noul DIRECTOR general al Autorității Feroviare Române

Autoritatea Feroviară Române (AFER) are de joi un nou ditrector general, au declarat, pentru Agerpres surse din domeniul feroviar. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Marin Preda, care fusese numit director interimar al AFER în data de 21 noiembrie 2017.

La rândul său, Preda l-a înlocuit în funcţie pe Dan Bistreanu, care a fost numit şef al AFER în data de 9 octombrie, după demisia lui Victor Badea. 

Constantin Andronache este noul director al AFER și a fost numit prin Ordinul ministrului Transporturilor 329/15 martie 2018, care intră în vigoare de joi. Acesta a fost până acum şef al Departamentului Certificare Subsisteme Structurale şi Vehicule în ONFR (Organismul Notificat Feroviar Român - ONFR).

"După mandatul de anul trecut al lui Victor Badea, care a plecat prin demisie în urma unui miting organizat de angajaţii AFER în faţa Ministerului Transporturilor, directorii generali ai instituţiei sunt schimbaţi tot mai des, ceea ce afectează funcţionarea corectă a AFER", au precizat sursele citate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-15

Mai multe imagini:
Cine este noul DIRECTOR general al Autorității Feroviare Române
zoom

TAGURI: constantin andronache, director general, autoritatea feroviara romana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
15 Mar 2018

dupa tot ce se intampla la noi ,o sa fia si acesta schimbat=infrastuctura feroviara,desfiintarea unor curse sau nerefacerea vagoanelor noi s a!
Random imageUltimele stiri


STARBAG