2018-12-15 20:28


Cine sunt proprietarii Clubului morţii

 |  10:14
Cine sunt proprietarii Clubului morţii

Împreună cu alte localuri, Clubul Colectiv îşi avea sediul în fosta clădire a unei fabrici de încălţăminte. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Alin Anastasescu este fondatorul clubului și deține 47% din actiunile societatii Colectiv Club SRL alaturi de Paul Catalin Gancea – 30% si Costin Mincu – 23%.

Proprietarii plăteau lunar chirie de 3,5 euro pentru fiecare metru pătrat al halei pe care o ocupau.

Cine sunt proprietarii Clubului morţii
zoom
Costin Mincu are 36 de ani. A început ca barman într-un club din București, după care și-a deschis propriile baruri. Mai întâi o terasă pe plaja din Vama Veche, apoi un club în Constanța. În 2012, s-a extins în Centrul Vechi din București, unde a deschis, pe rând, Clubul Goblin și Elephant Pub, transmite Digi24.

În 2013, Costin Mincu a devenit partener de afaceri cu Alin Anastasescu, al doilea acţionar important al clubului în care a avut loc incendiul. Alin Anastasescu are 28 de ani şi este, potrivit propriului CV, producător de clipuri publicitare. Ca şi Costin Mincu, a făcut parte dintre organizatorii de evenimente angajaţi de Emagic.

Tot 28 de ani are şi Cătălin Gancea, cel mai nou acţionar al clubului, cooptat în 2014. El este şi proprietar al agențiilor de publicitate Gradual Steps și Rename Advertising.

Printre activităţile înregistrate de Colectiv Club se află, pe lângă comerţ, şi organizarea de spectacole. De asemenea, în portofoliul companiilor deţinute de Costin Mincu există mai multe firme autorizate pentru activităţi de creaţie şi de interpretare artistică ori pentru organizarea de spectacole. Deocamdată, niciunul dintre cei trei acţionari ai Colectiv Club nu a putut fi contactat pentru a explica dacă firma avea toate avizele necesare sau cine s-a ocupat de efectele pirotehnice de la spectacolul de vineri seară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-01

TAGURI: clubul colectiv, paul gancea, alin anastasescu, costin mincu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
01 Noi 2015

3IEZI...CUCUIETI...USA MAMEI DESCUIETI....INCEPAND DE LA VANZAREA DE HARTIE IGIENICA SI PANA LA IMOBILIARE,BANCI ETCETERA,IN ROMANIA AU FOST IMPLICATI FOSTII SECURISTI PRIN INTERPUSI>>>>>>EXACT CA SI CAZUL UDREA....LA FEL SI CEI CU EVENIMENTELE AU CATE UN BASTAN SECURIST IN SPATE CARE SIGUR STIE MAI MULTE DECAT NOI "PULIMEA">>>>DE EXEMPLU COTZOFANA LAVINIA SANDRU CARE ORGANIZA EVENIMENTE.....SAU MONICA RIDZI...TOATE ERAU SUSTINUTE DIN SPATE DE CINEVA....MAI MULT CA SIGUR SI ASTIA TREI
HADES
01 Noi 2015

Ocnele au nevoie de "specialisti" de teapa celor 3 indivizi deci "la ocna cu ei si drum bun sub pamant, pe vecie" !
HAZNAUA COMUNALA
01 Noi 2015

A muncit mult , punind apa chiora si droguri in pahare .. Am auzit vorbid un mare solist cintaret celebru tiganeste sadea . Oare in Engleza lui cintata - zbierata , ce accent avea ?
Random imageUltimele stiri


loading...