2018-12-10 02:43


Cine va fi noul președinte al ANAT - Asociația Națională a Agențiilor de TURISM. Ce îl recomandă pentru această funcție

 |  14:36
Cine va fi noul președinte al ANAT - Asociația Națională a Agențiilor de TURISM. Ce îl recomandă pentru această funcție

Pe 21 februarie 2018, la Complexul expozițional Romexpo din Capitală va avea loc Adunarea Generală de Alegeri a noii conduceri a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Singurul candidat pentru funcția de președinte este Nicolae Demetriade, cel care conduce agenția de turism World Travel, pe care a înființat-o în 2008. El va fi, pentru următorii doi ani, șef peste cele circa 500 de agenții de turism membre ale asociației.

Nicolae Demetriade are o experienţă de peste 20 de ani în turism, fiind fondatorul agenției de turism Happy Tour, care a devenit cea mai mare companie de profil în doar câțiva ani de la înființare și a dominat piața aproape un deceniu. În 2007, familia Demetriade a vândut Happy Tour către fondul de investiții spaniol GED.

De asemenea, Nicolae Demetriade a fost și CEO al TAROM în perioada 2001-2002, iar în 2013 a fost numit administrator-director executiv și membru în Consiliul de Administrație al companiei aeriene. Potrivit informațiilor noastre, Nicolae Demetriade vrea să schimbe radical regulile din cadrul ANAT, acestea urmând să nu mai fie doar în favoarea unui grup restrains, ca până acum, ci în beneficiul tuturor membrilor ANAT.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: demetriade, anat, turism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANDY RODDICK
20 Feb 2018

Ce element de noutate poate aduce un pensionar de aproape 80 ani care toata viata si-a urmarit numai interesul personal? Ca director Tarom a ajutat la anularea curselor de Dubai pe care a avut grija sa le treaca ulterior in portofoliul World Travel unde este GSA pentru Fly Dubai si Emirates! Este revoltator ce se intampla dar se pare ca interesele sunt la fel de mari ca intotdeauna.
Random imageUltimele stiri


loading...