2017-01-24 09:12


City Mall, scos la licitaţie la sfârşitul lui martie

 |  18:22
City Mall, scos la licitaţie la sfârşitul lui martie

Centrulcomercial City Mall, aflat în procedură de faliment, va fi scos la licitaţie lasfârşitul lunii martie, cu un preţ de pornire de 33 milioanede euro,potrivit Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar alcentrului comercial.

"Deşisocietatea a intrat la cererea acţionarilordirectîn procedurasimplificată a falimentului, împreună cu creditorii am decis menţinereaactivităţii curente «going concern» în încercarea de a păstra plusul de valoarea unui bussines în funcţiune. Astfel, acest activ se va vinde ca un bussines înviaţă, reprezentând o premieră în vânzările de acest tip în România", adeclarat, într-un comunicat, Radu Lotrean, managing partner CITR.

ReprezentanţiiCasei de Insolvenţă Transilvania spun că mai multe fonduri de investiţii,investitori din real-estate şi dezvoltatori de mall-uri şi-au exprimatinteresul de a participa la licitaţie. Oferta de vânzare a fost promovată prinintermediul CB Richard Ellis Group şi Colliers International.

Principaleleatuuri ale centrului comercial sunt preţul, poziţia, publicul-ţintă, existenţaunui mix de chiriaşi, precum şi a unor interese expres exprimate de către mariretaileri de a intra în City Mall, potrivit CITR. "Există un interescrescut din partea mai multor potenţiali investitori, astfel că suntemoptimişti asupra faptului că centrul comercial va fi vândut la un preţ optim.Mai mult, condiţiile prevăzute în caietul de sarcini sunt uşor de îndeplinitdeoarece dorim să lărgim pătura de eventuali investitori, nu să orestrângem", a adăugat Radu Lotrean.

CITR menţionează căexistă disponibilitateadin partea băncilor creditoare de a finanţa noii proprietari.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image