2018-10-20 11:53


CNADNR: Contractul pentru finalizarea Autostrăzii București-Ploiești, SEMNAT

 |  07:36
CNADNR: Contractul pentru finalizarea Autostrăzii București-Ploiești, SEMNAT

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunţat, vineri seara, că acel contract pentru proiectarea, execuția și finalizarea celor 3,3 kilometri "restanți" ai secțiunii București - Ploiești a Autostrăzii București - Brașov a fost semnat. Valoarea contractului se ridică la 129,181 miliarde lei, fără TVA.

Potrivit anunțului postat de CNADNR pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor, contractul 'Proiectare și execuție finalizare Autostrada București — Brașov, Secțiunea București — Ploiești, Sector 1, km 0+000 — km 3+325; Nod Centura București km 6+500 și Nod Moara Vlăsiei km 19+500' a fost semnat vineri, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

"Sectorul de autostradă București — Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) — km 3+325, Nod Centura București și Nod Moara Vlăsiei, se încadrează în rețeaua generală de autostrăzi prevăzută a se realiza în țara noastră și reprezintă sectorul de început al autostrăzii București — Brașov", precizează CNADNR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-19

TAGURI: cnadnr, contract, finalizeaza, autostrada, bucuresti, ploiesti, semnat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
19 Dec 2015

Frecati tiparul , cu terenurile lui Becali si mafioti lui imobiliari . Iar cetateni din Colentina , Pantelimon , Balta Alba se chinuie in continuare inca 10 ani .
PUIA
22 Dec 2015

Premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ia aminte la ilegalitatile la adresa "tehnocratului" Dan Costescu si sa-l demita, pentru ca in niciun caz nu va avea performantele scontate in acest sector economic atat de dificil, condus acum de o marioneta a lui Liviu Dragnea, dar si a verosilor oameni de afaceri care nu stiu alta cale de a face business decat implicand si devalizand banii statului?
Random imageUltimele stiri


loading...