2016-12-06 12:28

ECONOMIE


CNADNR “aruncă” peste 2 milioane de euro pe maşini

 |  15:17
CNADNR “aruncă” peste 2 milioane de euro pe maşini

Chiar dacă Guvernul Boc a tăiat numai panglici pentru autostrăzi nefinalizate, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi “sparge” peste 2 milioane de euro pentru închirierea a peste 100 de autoutilitare.

Şefii Companiei Naţionale de Autostrăzi se grăbesc să încheie contractele pentru transportul angajaţilor şi al uneltelor la punctele de lucru unde se fac intervenţii în sezonul rece. Aceasta deşi existăcontracte cu “regii asfaltului”, de sute de milioane de euro, pentru întreţinerea drumurilor naţionale.

Conducerea CNADNR a demarat mai multe licitaţii privind închirierea a 133 de autospeciale mixte, transport muncitori şi marfă, pentru activitatea de întreţinere curentă a drumurilor naţionale, în 2012, maşini ce vor fi folosite de către DRDP Iaşi, Craiova şi Cluj. Cu trei zile înainte de Crăciun, conducerea CNADNR vrea să deschidă ofertele pentru două din cele trei DRDP-uri. Potrivit site-ului e-licitatii.ro, CNADR a lansat procedura de achiziţie publică a serviciilor de închiriere a 53 de autovehicule privind transportul mixt-persoane şi materiale pe raza DRDP Cluj, valoarea estimată a contractului ridicându-se la aproximativ 3,3 milioane lei.

Şi la DRDP Craiova procedurile pentru închirierea autospecialelor sunt pe ultima sută de metri. Astfel, în data de 22 decembrie, oficialii CNADNR dechid ofertele pentru închirierea a 33 autospeciale mixte transport muncitori si marfă, valoarea contractului fiind estimată la aproape 1,1 milioane de lei. Ultimul, dar şi celmai “gras” contract este cel pentru închirierea a 47 de autovehicule necesare întreţinerii curente a drumurilor naţionale din administrarea DRDP Iaşi, valoarea contratului fiind estimată la aproximativ 4,24 milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: cnadnr, masini, autoutilitareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mașinile diesel vor fi interzise în mai multe mari orașe Mașinile și camioanele diesel vor fi interzise în Paris, Mexic, Madrid și Atena începând din... 02 Dec 2016 | (0)
Corpul de control al premierului: Grad ridicat al ineficienței utilizării studiilor de fezabilitate cu bani publici la CNADNR şi CFR Corpul de control al premierului arată într-un raport că există un grad foarte ridicat al... 21 Noi 2016 | (4)