2016-12-04 01:58

ECONOMIE


Coaliţia dezbate crearea unui ‘’coş al pensionarilor’’

 |  20:02
Coaliţia dezbate crearea unui ‘’coş al  pensionarilor’’

Preşedintele UNPRMarian Sârbu a declarat luni că în coaliţie a existat o "discuţiegenerală" privind acordarea de sprijin pensionarilor pentru achiziţionareaunor produse alimentare de bază la preţuri mai mici decât în magazine şi înacest sens se lucrează la un proiect de act normativ.

"Edoar o discuţie generală cu privire la un sprijin pentru pensionari în dorinţade a putea asigura achiziţionarea unor produse alimentare de bază la preţuri multmai mici decât cele de pe raft. Da, a fost o discuţie în legătură cuposibilitatea de a sprijini pensionarii, în principal pe cei cu venituri mici,de a achiziţiona aceste produse. Lucrăm la un proiect în sensul ăsta", aafirmat liderul UNPR, precizând că o astfel de măsură trebuieimplementatăprintr-un act normativ.

Sârbua mai spus că discuţia afost "generică" despre acest "coşal pensionarilor", dar speră că se va materializa rapid, avansând catermen începutul toamnei, în lunie septembrie -octombrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CLAUS
05 Iul 2011

E chiar bine daca s-ar putea realiza asta. Se reia ideea lui Vanghelie cu Economatele. Oricum primarul "care este" va trece curand la UNPR dupa cunm spunea tot Sarbu.
CRISTACHE
05 Iul 2011

Cineva trebuia sa ia atitudine in acest sens. Si cine altcineva daca nu chiar UNPR-ul, cel care se lupta inca si pentru taxarea averilor mari in folosul populatiei cu venituri mai mici? Cinste lor ca se gandesc si la bietii pensionari care isi duc cu greu zilele.
ANTONIO
05 Iul 2011

Preturile la alimente au crescut, la medicamente la fel, cel al utilitatilor deja ne sperie luna de luna. Ma gandesc cu mila la bietii pensionari care au venituri mici. Oare cum reusesc acesti oameni sa-si gestioneze cele cateva sute de lei pentru a putea face fata tuturor provocarilor zilnice? Extraordinar de buna propunerea UNPR-istilor si sper sa fie pusa in aplicare cat mai curand posibil.
FOTA
05 Iul 2011

Decat discutii fara sens despre cine are vreo vina pentru rezultatele de la BAC, mai bine discutii despre astfel de probleme precum cea a pensionarilor cu pensii mici si solutii pentru acestia.
DUMMI
05 Iul 2011

E o ideea buna si ar mai fi interesant cati pensionari vor beneficia de acest cos al pensionarilor. Oricum vor fi mult... mult mai putini decat cei care stau sa primeasca ajutor de la stat, unii poate de ani buni. Diferenta e ca primii au muncit, chiar de la varste fragede.
INNA
05 Iul 2011

Macar de sarbatorile de iarna si tot ar fi ceva frumos (sa le dea cosul plin la modul propriu). Ideea e foarte buna, dar sincer sunt sceptic daca restul puterii aproba.

Adauga un comentariu

Random image