2017-01-18 01:33

ECONOMIE


Coaliţia dezbate crearea unui ‘’coş al pensionarilor’’

 |  20:02
Coaliţia dezbate crearea unui ‘’coş al  pensionarilor’’

Preşedintele UNPRMarian Sârbu a declarat luni că în coaliţie a existat o "discuţiegenerală" privind acordarea de sprijin pensionarilor pentru achiziţionareaunor produse alimentare de bază la preţuri mai mici decât în magazine şi înacest sens se lucrează la un proiect de act normativ.

"Edoar o discuţie generală cu privire la un sprijin pentru pensionari în dorinţade a putea asigura achiziţionarea unor produse alimentare de bază la preţuri multmai mici decât cele de pe raft. Da, a fost o discuţie în legătură cuposibilitatea de a sprijini pensionarii, în principal pe cei cu venituri mici,de a achiziţiona aceste produse. Lucrăm la un proiect în sensul ăsta", aafirmat liderul UNPR, precizând că o astfel de măsură trebuieimplementatăprintr-un act normativ.

Sârbua mai spus că discuţia afost "generică" despre acest "coşal pensionarilor", dar speră că se va materializa rapid, avansând catermen începutul toamnei, în lunie septembrie -octombrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CLAUS
05 Iul 2011

E chiar bine daca s-ar pu tea realiza asta. Se reia ideea lui Vanghelie cu E conomatele. Oricum primar ul "care este" va trece c urand la UNPR dupa cunm s punea tot Sarbu.
CRISTACHE
05 Iul 2011

Cineva trebuia sa ia atit udine in acest sens. Si c ine altcineva daca nu chi ar UNPR-ul, cel care se l upta inca si pentru taxar ea averilor mari in folos ul populatiei cu venituri mai mici? Cinste lor ca se gandesc si la bietii p ensionari care isi duc cu greu zilele.
ANTONIO
05 Iul 2011

Preturile la alimente au crescut, la medicamente l a fel, cel al utilitatilo r deja ne sperie luna de luna. Ma gandesc cu mila la bietii pensionari care au venituri mici. Oare c um reusesc acesti oameni sa-si gestioneze cele cat eva sute de lei pentru a putea face fata tuturor p rovocarilor zilnice? Extr aordinar de buna propuner ea UNPR-istilor si sper s a fie pusa in aplicare ca t mai curand posibil.
FOTA
05 Iul 2011

Decat discutii fara sens despre cine are vreo vina pentru rezultatele de la BAC, mai bine discutii d espre astfel de probleme precum cea a pensionarilo r cu pensii mici si solut ii pentru acestia.
DUMMI
05 Iul 2011

E o ideea buna si ar mai fi interesant cati pensio nari vor beneficia de ace st cos al pensionarilor. Oricum vor fi mult... mul t mai putini decat cei ca re stau sa primeasca ajut or de la stat, unii poate de ani buni. Diferenta e ca primii au muncit, chi ar de la varste fragede.
INNA
05 Iul 2011

Macar de sarbatorile de i arna si tot ar fi ceva fr umos (sa le dea cosul pli n la modul propriu). Idee a e foarte buna, dar sinc er sunt sceptic daca rest ul puterii aproba.

Adauga un comentariu

Random image