2016-10-28 09:38

ECONOMIE


Comisioane modificate la servicii

 |  17:26
Comisioane modificate la servicii

CEC Bank a modificat, începând cu prima zi bancară a lunii ianuarie 2012, comisioanele aplicate serviciilor oferite persoanelor fizice şi juridice. Astfel, pentru clienţii persoane fizice, preţul abonamentului lunar la serviciul Internet Banking-CEConline a fost redus de la 5 la 3 lei, iar pentru clienţii persoane juridice, preţul abonamentului la acelaşi serviciu a crescut de la 5 la 10 lei pe lună, informează CEC Bank pe pagina sa de internet.

Prima debitare a conturilor pe noile tarife va avea loc pe 31 ianuarie 2012, precizează sursa citată de Agerpres. Pe de altă parte, pentru a stimula plata taxelor şi impozitelor online sau la ghişeele primăriilor care au implementate facilităţi de plată cu carduri Visa emise de CEC, banca a lansat o campanie promoţională, valabilă în perioada 2 ianuarie - 31 martie. Sunt acordate 1.500 de premii câştigătorilor aleşi prin tragere la sorţi, care pot primi contravaloarea impozitului plătit, în valoare de maximum 250 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: modificare comisioane CEC, CEC modificare comisoane serviciiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ecaterina Andronescu, precizări despre modificarea Legii Educației în privinţa şcolilor doctorale Președintele Comisiei pentru învățământ din Senat, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni,... 11 Oct 2016 | (3)
Preşedintele CNATDCU demisionează după modificările adoptate de senatori la Legea educației Președintele Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor... 11 Oct 2016 | (0)