2017-01-16 21:52

ECONOMIE


Cosmote dezminte derularea unui concurs cu premii prin intermediul Facebook

 |  14:19
Cosmote dezminte derularea unui concurs cu premii prin intermediul Facebook

Concursul promovat în numele Cosmote pe pagină de Facebook ce pare să aparţină operatorului de telefonie mobilă este fals, a precizat, miercuri, într-un comunicat de presă, compania.

“În urma sesizării apariţiei unei pagini de Facebook care promovează un concurs aparent în numele companiei noastre, dorim să facem următoarea precizare: Pagina de Facebook COSMOTE Shop nu aparţine Cosmote România. Toate concursurile şi promoţiile din mediul online, derulate de companie se desfăşoară pe pagina oficială de Facebook COSMOTE România, sunt prezentate pe website-ul www.cosmote.ro şi sunt anunţate oficial în mass media”, precizeazăreprezentanţii Cosmote. Potrivit sursei citate, “în acest moment se fac demersurile pentru blocarea tuturor paginilor care folosesc ilicit numele şi imaginea Cosmote”.

Săptămâna trecută, Bitdefender, unul dintre liderii industriei de securitate din România, avertiza asupra faptului că peste 12.000 de români, utilizatori de Facebook, au căzut victimele unei escrocherii ce foloseşte drept pretext un aşa-zis concurs organizat de către Orange România. Orange România a emis, însă, un comunicat oficial prin care îi avertizează pe utilizatorii de Facebook de pericolul acestei ameninţări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Cosmote, concurs, Bitdefender, FacebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image