2017-01-16 13:11

ECONOMIE


Costin: O să cerem explicit dispariţia oricărui "picior de politician" din companii, le-au furat

 |  16:59
Costin: O să cerem explicit dispariţia oricărui "picior de politician" din companii, le-au furat

Sindicatele au discutat cu FMI principiileprivind privatizarea unor companii şi vor cere explicit dispariţia oricărui"picior de politician" din companii, pentru că "le-aufurat", a declarat, vineri, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS),Dumitru Costin. "O să cerem explicit dispariţia oricărui picior depolitician din companii, pentru că le-au furat. De ani buni sunt companii caretrebuie privatizate, trebuie să terminăm cu minciuna arieratelor. În realitate,deficitul României este mult mai mare", a precizat Costin, citat deMediafax. Potrivit liderului BNS, sunt o serie de companii din sectorulenergetic "care zac de doi ani şi jumătate", deşi au echipe de oameniplătiţi să se ocupe de privatizare. Referitor la această problemă,vicepreşedintele BNS Ion Pisc a spus că, în momentul actual, România se află însituaţia, potrivit angajamentului cu FMI, să închidă aceste companii dinsistemul energetic.

Discuţiileîntre sindicate şi reprezentanţii FMI privind procesele de privatizare vorcontinua săptămâna viitoare.

Pede altă parte, Dumitru Costin a spus că săptămâna viitoare, la întâlnirea cuFMI, va fi reluat subiectul fondurilor structurale. "Astăzi (vineri -n.r.) am încălzit subiectele pentru discuţiile de săptămâna viitoare, atuncivom discuta mult mai în detaliu. Astăzi s-au discutat doar principii. PentruRomânia, orice suplimentare de fonduri europene este aproape inutilă. Banii nupot fi în acord, ei pot fi într-o înţelegere directă între România şi ComisiaEuropeană", a mai spus Costin. Preşedintele BNS a subliniat că estenecesar să se utilizeze fondurile structurale şi că este corect din punctul devedere al investiţiilor ca Guvernul să caute investitori, astfel încât locurilede muncă să nu devină din ce în ce mai puţine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
28 Ian 2011

Dorulet ... maine poimain e si tu parlamentar ... P SD, PC, PNL, PRM ... nu c onteaza ... Ca si prieten ii Mitrea, Radoi, Bratian u, Chirita etc etc. Baga tare! Dumitru Iuga. tii u2001@yahoo.com
SILE
30 Ian 2011

N-ar fi rau sa le spuna c ineva celor de la F M I c a exista un proverb: hotu l striga primul hotii! Da r probabil il stiu si ei de pe vremea cind ii dade au bani lui Ceasca . O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image